Klussen & verbouwen Slider Wonen & tuin

Kleine hoekjes? De juiste beveiliging maakt ze groot!

Ja, kleine hoekjes. Waarin ongelukken gebeuren. Natuurlijk kun je niet verhinderen dat er iets onverwachts gebeurt, maar je er wel op allerlei manieren op voorbereiden.

Nee, maatregelen treffen is geen teken van paranoia. Dat is gewoonweg slim handelen zodat je direct in actie kunt komen wanneer er wél iets gebeurt. Word je getart door het lot – ofwel de kwaadwillendheid van inbrekers, overvallers en ander tuig? Dan is het wel zo slim om een betrouwbaar alarmsysteem in huis te hebben. En uiteraard bedoelen we daarmee niet alleen je woning; ook een kantoorpand kan maar beter op diverse slimme manieren beveiligd worden.

Zorg dat er een signaal afgaat zodra het noodlot toeslaat en/of leg iedere beweging in en om je erf of bedrijfspand vast op camera. Zo weet je precies wat er gebeurt en heb je later een bewijslast voor de politie en je verzekering. Laat dat maar aan het kwaliteitsaanbod van AlarmsysteemExpert over!

Systemen

Zie jij door alle rookmelders de sirenes niet meer? Dat kunnen we ons wel enigszins voorstellen! Het aanbod voor alarmsystemen is zo groot dat je al gauw het overzicht kwijtraakt. Maar waarom zou je genoegen moeten nemen met wat een standaardpakket te bieden heeft? In plaats daarvan kies je natuurlijk voor een all-in pakket dat alleen bevat wat jij nodig hebt. En de inhoud ervan wordt dan weer besproken met een expert op het gebied van beveiliging. Zo ben je bovendien in staat om zelf de prijs van je beveiliging te bepalen.

Is één van de eisen voor jouw systeem dat je over een intercom, een koolmonoxidemelder én minstens één IP camera beschikt? Geen enkel probleem! Met een all-in pakket betaal je alleen voor wat je ook echt nodig hebt.

Installatie

Diverse systemen vereisen de kennis en vaardigheden van een deskundige. In dat geval mag je die beste man of vrouw wel een handje helpen door de bekabeling voor jouw componenten alvast in orde te maken. Scheelt ook weer in de kosten en de installatie verloopt een stuk sneller.
Maar verschillende camera’s en sensoren kun je ook heel gemakkelijk zelf plaatsen! In dat geval is je4 alarmsysteem binnen de kortste keren actief en live. Nog even – althans, in veel gevallen – met WiFi verbinden en je bent klaar!