Slider Wonen & tuin

Nieuwe plek voor je bedrijf? Laat niets aan het toeval over!

Alle zaken rondom je onderneming moeten helemaal in orde zijn voordat je ook maar klanten – of zelfs personeel – binnenlaat. Lees hieronder waar je allemaal rekening mee moet houden!

Je bedrijf is een verlengstuk van jezelf en de opmars naar succes. En dat wil je uitstralen; zowel klanten en bezoekers als je personeel moeten dat voelen en overal aan kunnen merken! Dat betekent dat je bedrijfspand dan ook volledig operationeel dient te zijn voordat je opengaat. Natuurlijk kun je het inrichten van je kantoor en het inslaan van alle benodigdheden delegeren maar het liefste zit je hier zelf bovenop. Zo weet je helemaal zeker dat er niets fout kan gaan en jouw bedrijf er precies zo uitziet als jij wilt!

Uitstraling

Zodra mensen bij je binnenkomen moeten ze worden overvallen door een specifiek gevoel, een sfeer… wellicht kunnen ze er niet direct hun vinger op leggen maar uiteindelijk komen ze erachter dat het de uitstraling van jouw bedrijf is die ze waarnemen. Die komt naar voren in onder andere je huisstijl, die door het hele pand heen te merken is. Althans, waarom zou je niet de kleuren van je bedrijfslogo in je interieur verwerken? Zo creëer je pas echt een identiteit! Breng ook consistentie aan in de andere decoraties, bijvoorbeeld planten maar ook praktische zaken als stijlvol meubilair.

Comfort

Tijdens hun werkzaamheden moeten je werknemers geen lichamelijke klachten ondervinden. Sterker nog, of ze nu staan of zitten, hun werk moeten ze op een comfortabele manier kunnen uitvoeren! Zeker wanneer ze bijvoorbeeld meerdere uren op een dag achter een bureau doorbrengen. Wanneer je voor een grote groep personeelsleden hoogwaardig zitcomfort moet regelen, kun je terecht in de bureaustoel outlet van Hal18! Hier vind je het perfecte kantoormeubilair voor een aantrekkelijke prijs waarmee je personeel gemakkelijk een comfortabele zithouding kan aannemen.

Checklist

Zonder de juiste voorzieningen kan je bedrijf natuurlijk niet functioneren. Zorg daarom dat basale zaken zoals licht, water en een telefoon- en internetverbinding al van tevoren aanwezig zijn. Daarmee bedoelen we dat je dergelijke elementen, evenals apparatuur en andere benodigdheden voor je kantooromgeving niet pas moet gaan bestellen zodra je ze nodig hebt. Dan is het te laat en kunnen je werknemers niet op adequate wijze hun werk doen. Maak daarom een checklist met alle apparaten en voorzieningen die je nodig hebt om alle remmen los te gooien en van jouw bedrijf een succes te maken!