Slider Wonen & tuin

Projecteer je favoriete herinnering op je muur!

Althans, hang het resultaat van een langdurige projectie – een foto, dus – aan je wand met het juiste kader eromheen. Hiermee maak je je interieur pas écht af!

Bij het inrichten van je woonkamer en de andere ruimtes in je huis geldt natuurlijk altijd dat je er een persoonlijke finishing touch aan toevoegt om het ook echt van jou te maken. En hoe kan dat nu beter dan wanneer een dierbare herinnering of andere favoriete afbeelding jouw muur siert? Bovendien moet ook de afwerking hiervan perfect zijn. En daarmee bedoelen we het kader dat jouw afgedrukte herinnering siert. Gelukkig ben je hiervoor bij Fotolijst.nl op de beste plek!

Lijst op maat

Je zou buiten bestaande kaders moeten denken om bij de juiste lijst voor je dierbare foto uit te komen. Dat komt omdat afbeeldingen in iedere verhouding kunnen bestaan. Misschien kun je voor die specifieke grootte en breedte niet direct een passende lijst vinden. Dat is gelukkig ook helemaal niet nodig! Zodra jij weet welke afmetingen het frame van jouw keuze moet hebben, geef je dat gewoon aan bij Fotolijst.nl. Een lijst op maat, die qua materiaal, kleur en uitstraling precies aan jouw wensen voldoet, is het resultaat!

Collage

Kiezen van kiekjes die jou dagelijks een glimlach op je gezicht mogen bezorgen kan heel moeilijk zijn. Doe dat dan ook niet! Daar bedoelen we kiezen mee, niet glimlachen. Want een collagelijst is in het leven geroepen om diverse van je leukste en meest dierbare herinneringen in de vorm van foto’s samen te brengen. En wanneer je de volgorde of inhoud van dit kader wilt wisselen, doe je dat gewoon! Dit brengt bovendien een welkome variatie aan in je interieur.

Wissellijst

Ook op grote schaal is afwisselen van je favoriete foto’s mogelijk. Dat wil zeggen dat ook een prominente afbeelding van aanzienlijk formaat gemakkelijk kan worden vervangen door een andere. Daarvoor heb je een zogeheten wissellijst nodig. Zolang deze nieuwe foto, illustratie of schildering hetzelfde formaat heeft als de oude, kun je die heel gemakkelijk in dit handige kader plaatsen. Zo ziet jouw volledig verzorgde interieur er te allen tijde precies zo uit als jij wilt!