Geen categorie
Leuke outfits voor de feestdagen

Leuke outfits voor de feestdagen

De feestdagen zijn bijna in zicht en dat betekent dat je alvast je outfits moet voorbereiden! Vele winkels, zoals www.thestorewoerden.nl/ zijn ook al voorbereid met een ruim aanbod aan mooie, feestelijke kledingstukken. Wij hebben een aantal ideeën op een rijtje gezet, zodat jij je op het laatste moment niet hoeft te stressen over je outfits. Met de volgende outfit ideeën zul jij zeker in de schijnwerpers staan tijdens de feestdagen.   

Straal met een glitter jurk 

Door een glitter jurk te dragen steel jij zeker de show tijdens de feestdagen. Er is geen beter moment om deze fantastische jurk te dragen. Ook bij een glitter jurk heb je vele opties qua pasvorm. Je kunt kiezen voor een strakke jurk met lange mouwen, zodat je er classy uit ziet. Als je in een uitbundige stemming bent, is het leuk om een mouwloze jurk te dragen die wijd uitloopt. Breng je look naar de next level door de jurk te combineren met uitdagende pumps of laarzen. Met deze outfit zal je zeker blikken vangen!

Ga strak in pak

Ben jij niet fan van jurkjes? Kies er dan voor om strak in pak te gaan, want dit kan net zo feestelijk zijn als een glitterjurk! De keuze van de stof speelt hierbij een grote rol. Kies voor glanzende stoffen, zoals satijn. Als je echt wil opvallen is het zeker een must om een fel rode, satijnen blazerpak te dragen. Deze kleur past ook heel goed bij het thema. Als je dit liever niet wil zijn er ook andere manieren om je pak extra feestelijk te maken. Dit doe je bijvoorbeeld door grote zilveren of gouden sieraden te dragen. Of je kunt kiezen om een stropdas toe te voegen, want dit is ook helemaal in. Als kers op de taart neem je een tas mee die de outfit helemaal afmaakt!

Een fluwele jumpsuit voor comfort en stijl 


Met jumpsuits kan het nooit fout gaan, want je hebt direct al een outfit. Voor een feestelijke touch kies je voor een jumpsuit van velvet stof. Hierbij is het ook belangrijk om voor de juiste kleuren te kiezen, zoals donkergroen of bordeauxrood. Zo past je jumpsuit bij het thema van de feestdagen en dat is wel zo leuk! Verder kun je de jumpsuit nog sierlijker maken door accessoires erbij te dragen. Je kunt bijvoorbeeld een velvet haarband om je hoofd doen die matcht met je jumpsuit. Ook kun je een hippe riem toevoegen, zodat je figuur nog meer gaat opvallen. Schoenen die je hierbij kunt dragen zijn enkellaarsjes, loafers of hoge glimmende hakken. Met deze outfit ervaar jij ultieme comfort in stijl! Dat klinkt toch als muziek in de oren? 

Met bovenstaande outfit ideeën sla jij zeker niet de plank mis tijdens de feestdagen!  Bij feestelijke kledingstukken gaat het vooral om de stof die je kiest. Dit zorgt er namelijk voor dat het item er echt uitspringt, ongeacht het design. De key tot een complete outfit is de combinatie met de juiste accessoires. Details kunnen namelijk een wereld van verschil maken!