Geen categorie

5 voordelen van een WordPress-website

WordPress is een van de bekendste CMS-systemen; bijna een derde van alle websites ter wereld zijn gemaakt met dit systeem! Deze websites verschillen van kleine, persoonlijke blogs tot grote en complexe sites zoals die van Sony en zelfs de New York Post. Hier lees je de redenen waarom deze bedrijven WordPress gebruiken!

WordPress is gratis

Nederlanders houden van gratis en gelukkig is WordPress dat ook! Je kan het gewoon downloaden en je hebt gelijk een werkende website. Deze ziet er natuurlijk niet gelijk mooi uit, maar dat kan je allemaal nog aanpassen!

WordPress is open source

WordPress is open source. Dat betekent dat iedereen WordPress mag downloaden en de programmacode mag aanpassen. Dit zorgt ervoor dat er constant programmeurs bezig zijn met het aanbrengen van verbeteringen, hierdoor komen er steeds meer nieuwe features en extra aanpassingen en toevoegingen op het programma. Kortom, WordPress is nog lang niet uitontwikkeld!

WordPress is eenvoudig in gebruik

Dit is vooral een voordeel voor de bouwer. WordPress is namelijk heel eenvoudig in gebruik; het is overzichtelijk en er staat duidelijk aangegeven wat wat is. Zelfs als je nog nooit een website hebt gebouwd kan je met WordPress en mooie en functionele website online zetten!

WordPress is zoekmachine vriendelijk

WordPress is zoekmachine vriendelijk. Dat betekent dat je titel, omschrijving en zoekwoorden allemaal meegenomen worden in je vindbaarheid op Google. WordPress is een lichtgewicht CMS-systeem ook erg snel. Dat heeft ook voordelen voor je vindbaarheid, maar is ook fijn voor de bezoekers die wat minder geduld hebben.

WordPress is goed beveiligd

Populaire scripts en software, zoals WordPress, zijn interessant voor hackers. Als er een fout, beveiligingslek of bug wordt ontdekt wordt dit in de eerstvolgende update opgelost. Zolang je WordPress dus regelmatig blijft updaten, zal je dat risico verminderen. Daarnaast zijn er ook verschillende updates die de beveiliging nog verder vergroten.Wil je graag een WordPress-website, maar zie je het niet zitten om deze zelf te bouwen? Er zijn talloze professionele webdesigners die WordPress als basis gebruiken en een unieke website voor je maken! Zo kan je een website laten maken in Amersfoort!