Geen categorie

Bijzondere Boxspring Maten

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en welzijn. Een boxspring is een van de meest populaire bedden voor een optimale slaapervaring. Terwijl de standaardmaten zoals eenpersoons, tweepersoons, queen en king-size boxsprings de norm zijn, zijn er ook enkele bijzondere maten beschikbaar. Deze unieke maten kunnen perfect passen in specifieke situaties, zoals een kleine slaapkamer, een kinderkamer of zelfs een camper. Bovendien kunnen ze een interessant designelement toevoegen aan je slaapkamer. In dit artikel zullen we enkele bijzondere boxspring maten verkennen en tips delen om geld te besparen bij de aankoop ervan.

Soorten:

Twijfelaar (140×200 cm): Deze tussenmaat is perfect voor individuen die meer ruimte willen dan een standaard eenpersoonsbed, maar niet genoeg ruimte hebben voor een tweepersoonsbed. Een twijfelaar boxspring biedt comfort en is ideaal voor een gezellige slaapkamer.

Frans bed (120×200 cm): Deze maat is populair in landen als Frankrijk en België, vandaar de naam “Frans bed”. Het is breder dan een eenpersoonsbed, maar smaller dan een twijfelaar. Het is ideaal voor een kleine slaapkamer of een logeerkamer.

Extra lange boxsprings: Voor mensen die lang van gestalte zijn, zijn er boxsprings beschikbaar in extra lange maten zoals 210 cm of 220 cm lengte. Deze bieden meer beenruimte en comfort voor langere slapers.

Camping-/caravan boxsprings: Voor degenen die graag op reis gaan met een camper of caravan, zijn er speciale boxsprings op maat gemaakt voor deze voertuigen. Deze zijn vaak lichter en compacter, maar bieden nog steeds een goede nachtrust onderweg.

Tips om Geld te Besparen op Bijzondere Boxsprings

Dagaanbiedingen: Houd verschillende meubel- en beddenspeciaalzaken in de gaten voor dagaanbiedingen en kortingsacties. Soms worden bijzondere maten boxsprings tegen gereduceerde prijzen aangeboden als onderdeel van speciale aanbiedingen.

Boxspring outlets: Boxspring outlets bieden vaak restpartijen, showroommodellen en overstock tegen lagere prijzen. Bezoek deze winkels om interessante deals te vinden op unieke maten boxsprings.

Showroommodellen: Showroommodellen worden soms te koop aangeboden wanneer winkels hun displays willen vernieuwen. Deze modellen zijn meestal in uitstekende staat en kunnen aanzienlijke kortingen opleveren.

Online vergelijkingssites: Gebruik online vergelijkingssites om verschillende aanbieders en prijzen van bijzondere boxspring maten te vergelijken. Zo kun je de beste deal vinden die bij je budget past.

Seizoensuitverkoop: Wacht op seizoensuitverkoop, zoals Black Friday of Kerstmis, om te profiteren van kortingen op boxsprings, inclusief de bijzondere maten.

Directe aankoop bij de fabrikant: Soms kun je geld besparen door rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, vooral als ze gespecialiseerd zijn in maatwerkboxsprings.

Combinatieaanbiedingen: Vraag winkels of ze kortingen bieden bij aankoop van een complete slaapkamerinrichting, inclusief matras, beddengoed en boxspring. Zo kun je mogelijk geld besparen op de totale aankoop.