Geen categorie

Haal zomerbloemen in huis, daarom deze bloemen bestellen

Haal zomerbloemen in huis, daarom deze bloemen bestellen

Wat is er leuker dan een mooie bos bloemen op tafel met zomerbloemen als de zon schijnt en we het laatste stukje zomergevoel in huis willen halen? Er zijn bloemen die speciale zomerbloeiers zijn en die je direct dat extra zetje naar het zomergevoel geven. Deze kleuren mooi en fleuren de kamer waarin ze neergezet worden op. Hieronder staan welke bloemen bestellen voor dat heerlijke zomergevoel in huis. 

Rozen bloemen bestellen als zomerbloem

Al associeer je rozen misschien eerder met Valentijn, het zijn ook échte zomerbloeiers. Je kunt ze namelijk in zoveel verschillende kleuren krijgen; roze, geel, rood, wit, oranje, blauw, groen en paars. Het is prachtig om een mooie bos rozen weg te geven, maar ze kunnen ook geweldig als zomerbloemen dienen in jouw kamer. Het is een geliefde bloem die veel sier af geeft en door de kleurkeuze het zonnetje in huis kan halen. Daarnaast kun je ze ook buiten op de tuintafel zetten om daar meer sfeer te creëren. 

Let er wel goed op dat je rozen niet in de directe zon zet en dat je ze voeding geeft bij het neerzetten zodat je er langer plezier van hebt. Ook houden ze er niet van om helemaal in het water te staan, maar droge voetjes worden uiteraard ook niet gewaardeerd. 

Zonnebloemen zijn ideale zomerbloemen

Andere bloemen bestellen als ideale zomerbloemen zijn de zonnebloemen. Het is een vrolijke kleurrijke bloem die eigenlijk bij ieder interieur past. De officiële naam van de zonnebloem is de Helianthus en kan in een glazen vaas prachtig pronken in jouw woonkamer. Als je de bloem plaatst ervaar je direct het zomerse tintje in huis en hij staat ook nog eens symbool voor ‘het leven’, warmte, liefde en vriendschap. Dit is ook een prachtige bloem om in een boeket te verwerken die je aan iemand geeft. 

Lelies bloemen bestellen voor dat zomerse gevoel

De meest bekende zomerbloemen zijn de lelies. Deze bloem siert de kamer al als hij nog in de knop staat en als hij in bloei gaat wordt het een prachtige kleurrijke bloem. Ieder boeket wordt ermee opgefleurd en het is een sterke bloem die lang staat. Als je liever niet voor een boeket gaat waarin de lelie is verwerkt, kun je er ook voor kiezen om alleen lelies in een vaas te zetten. Deze bloem staat voor vruchtbaarheid, zuiverheid en vrouwelijkheid. Eigenlijk kun je deze bloem op tafel niet overslaan tijdens de zomer. 

Gerbera’s geven kleur aan de ruimte

Ook de gerbera is een bloem die je in verschillende kleuren kunt bestellen en die een verrijking zijn voor je kamer. Het is een bloem die veel in borders in tuinen worden gebruikt, maar misstaan absoluut niet binnenshuis. Het is een bloem die van licht houdt en zowel los als in een boeket prachtig staan en het zomerse tintje in huis brengen. 

Bloemen bestellen voor dat zomerse tintje is niet zo lastig als je kijkt naar de mogelijkheden en kleuren die er zijn. Kies voor jouw lievelingsbloem en verwerk het bijvoorbeeld in een boeket.