Klussen & verbouwen

Hulp

Je buurvrouw had laatst lekkage in haar badkamer. Vorige week tijdens jullie vaste thee uurtje vertelde ze dat ze contact op had genomen met MyGo, er kwam een vakman en binnen de kortste keren was ze overal vanaf. Zo goed bereikbaar, dit is er eentje om te onthouden.

Geen klussers

Jij zou in zo’n situatie ook een professional vragen. Je man en jij zijn beide geen klussers en voorkomen is beter dan genezen. Ook zijn jullie beide druk met werk dus hebben daardoor geen tijd om het netjes af te kunnen werken.

In blijde verwachting

Jullie hebben binnenkort nog minder tijd voor grote projecten want jij bent al geruime tijd zwanger! Er wordt hard gewerkt aan de babykamer en druk gefantaseerd over hoe het kindje eruit ziet en wat voor persoon het wordt. Je weet nog als de dag van gisteren dat je de test kocht waar met koeienletters ZWANGER op kwam te staan. Je voelde je al een tijdje minder goed en was benieuwd of dat het was. Ja dus! 2 dagen later heb je je vriend op de hoogte gesteld en nadat hij 5 keer vroeg of je het meende zei hij met een gigantische glimlach op zijn gezicht: Wauw dit is echt het grootste cadeau wat je me kon geven.

Opa en oma

Hierna heb je snel je ouders gebeld en die konden het niet geloven. Je maakt toch geen grapje he? vroeg je moeder. Nee nee echt niet, jullie worden opa en oma! Ze vonden het echt fantastisch en kwamen niet lang daarna op bezoek met een schattige knuffel als cadeau. Willen jullie eigenlijk weten wat het wordt? Jij liever niet, je man eerst wel maar je hebt hem kunnen ompraten. Ik wil het heel graag een verrassing houden ook voor mezelf.

Klein wondertje

Toen de bevalling zich aandiende was je er klaar voor. Het was een lange weg maar uiteindelijk heb je het mooiste kindje van de wereld gekregen.