Diensten

Successen vier je in Groningen!

Duidelijker kunnen we het niet maken. Want óf het is gewoon al je stad, óf het is een fijne verandering van spijs die spreekwoordelijk doet eten.

En geloof ons, deze Hanzestad kent véle smaken. Dus ook op het gebied van plekken voor een bedrijfsfeest ben je hier absoluut aan het juiste adres. Onderschat sowieso niet het belang van zo’n bijeenkomst! Wanneer je een grandioos succes hebt behaald als onderneming, moet je zowel je team als ieder individu dat hieraan een behoorlijke bijdrage heeft geleverd in het zonnetje te zetten. Zorg ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt voor zijn of haar bijdrage om ook in de toekomst weer flink te kunnen slagen in jullie opzet!

Waar jullie dat gaan doen? Telkens op dezelfde plek of zijn jullie niet zo traditioneel? Hoe het ook zij, jullie bedrijfsfeest in Groningen wordt er telkens weer eentje om nooit meer te vergeten. Om je een inkijk te geven in de vele mogelijkheden, hebben we hieronder drie locaties uiteengezet. Gaat jullie viering hier wellicht plaatsvinden?

Grand Theatre

Toen het Grand Theatre in 1939 eenmaal uit de grond was gestampt, ging men er naartoe om Gone With the Wind en andere kassuccessen te bekijken. Jazeker, aanvankelijk was het een bioscoop en werd vervolgens omgedoopt tot het mooiste vlakke vloer theater van Nederland! Tegenwoordig is het tevens de plek voor menige bijeenkomst, van recepties tot bedrijfsfeesten. Met de diverse zalen van verschillende groottes heb je tal van mogelijkheden voor welke festiviteit dan ook. Daar komt nog de authentieke sfeer bij die zowel door de gevel als het interieur duidelijk merkbaar is!

EM2

Pak je het liever groots en luid aan? Dan is EM2 de gedoodverfde winnaar! Op het terrein van de voormalige Suikerunie staat dit gebouw, waar je met tot wel 800 personen kunt feestvieren. Ook voor concerten, congressen en festivals is deze plek meer dan geschikt. Dat geldt al helemaal wanneer je kijkt naar de verschillende manieren waarop je de beschikbare ruimte kunt indelen. Vlak buiten het gebouw heb je bovendien ook nog voldoende plek om van mooi weer te genieten. Als ‘ty je meezit, tenminste.

Zeilschip Mars

Nieuwe horizonten, die aanvankelijk nog heel ver weg leken, komen steeds dichterbij zolang je onderneming groeit. Zo bepaal je zelf welke koers je gaat varen en hoe je omgaat met wat er verder allemaal op je afkomt. Welke uitdagingen jullie allemaal gaan trotseren, zogezegd! Neem dit heel letterlijk door samen te komen op het monumentale zeilschip Mars. Deze ligt gemeerd in de Groninger haven en mag zelfs mede door jou en je gezelschap bestuurd worden. Hoe symbolisch wil je ‘t krijgen?