Diensten

Magazijn robots die jou verder helpen

Magazijn robots die jou verder helpen

Onze directe leefomgeving wordt steeds sneller. Daarmee wordt bedoeld dat we alles in een hoog tempo willen uitvoeren. Het verwerken van mails, het bestellen van een product en bijvoorbeeld ook de bezorging van je bestellen. Alles moet snel en goed worden uitgevoerd. Zo snel, dat de mens het werk niet altijd kan uitvoeren. In dit artikel kijken we naar de snelheid van orderverwerking in een magazijn. Daarbij zoomen we in op AutoStore. Dit is een perfect voorbeeld van een magazijnautomatiseringssysteem waar het volledige proces wordt versneld. 

De AutoStore robot werkt voor jou

Op dit moment zijn er meer dan 650 AutoStores over de hele wereld verspreid. Saillant detail: alle systemen zijn uniek. De AutoStores worden namelijk precies zo ontwerpen dat het perfect past in het magazijn waar deze wordt gebruikt. Het systeem wordt daarbij volledig gecontroleerd en bijgehouden door het specifieke controlesysteem. De hardware in het systeem wordt continu gevalideerd en bijgewerkt. Daardoor voldoet ieder systeem aan de wensen en groeit de AutoStore als het ware mee met het bedrijf. Voor een magazijnautomatiseringssysteem is de AutoStore dus erg vooruitstrevend en flexibel. 

Eenvoud op zijn best

Het kan natuurlijk zo zijn dat je werkt in een magazijn met goederen van grote waarde. In dit geval kan iedere fout cruciaal zijn voor het bedrijf of de eventuele afnemer. De loyaliteit van jouw klanten wordt bij iedere afname natuurlijk op de proef gesteld. Het AutoStore-systeem staat voor eenvoud maar ook zeker voor kwaliteit. Je bent verzekerd van een minimale foutmarge en alle pickingswerkzaamheden worden met nauwkeurigheid verwerkt. AutoStore bestaat enkel uit een aantal basis onderdelen. Simpelweg; bakken om de goederen in te plaatsen, een robot om de goederen te pakken, een railsysteem om de goederen te verplaatsen en poorten om de verwerking in orde te maken. Dit hele proces wordt gecontroleerd vanuit de controller. 

Boek jouw concurrentievoordeel snel

In deze drukke tijden kan een snelle verwerking van goederen essentieel zijn. De directe concurrentie loopt achter en jij boekt resultaten! Wil jij gegarandeerd zijn van een perfect proces in het magazijn en de foutmarge tot een minimum beperken? Element Logic heeft dé oplossing. De AutoStore in combinatie met gespecialiseerde software eManager zorgt ervoor dat jij iedere uitdaging in het magazijn aankan. Wil jij graag meer informatie over AutoStore of de eManager. Kijk dan snel op de site van Element Logic en ontdek alle mogelijkheden.