Wonen & tuin

Planten in de gang

Planten zijn nu steeds populairder aan het worden. Zelfs op de badkamer worden er nu steeds meer planten geplaatst. En natuurlijk heb je de populaire plekken zoals de woonkamer of de tuin. Maar planten op de gang? De kale gang laten we achter ons en we zorgen voor voor een sfeervol en prettig groen ontvangst. Maar waar ga je ze bijvoorbeeld plaatsen? Het ligt allemaal aan jouw smaak en de grootte van jouw gang.

Planten op de tafel

Als de loopruimte groot genoeg is kun je een tafel plaatsen op de gang met een mooie kamerplant er op. Hierdoor creëer je ook nog eens een leuk hoekje in de hal in plaats van de kapstok en de schoenenkast. En bij binnenkomst ziet het er ook nog eens gezellig uit!

Hangplanten

Geen ruimte voor een tafel op de gang? Om ruimte te besparen kan je je planten natuurlijk ook nog in de lucht hangen aan de muur. Boor een gat in de muur, plug er in, mooie bevestiging voor wat touw en hoppa, je hebt een plek om een plant aan op te hangen. Zo kan je jouw smalle gang ook opleuken.

Planten op planken

Vind je planten op planken toch leuker dan planten aan een touw. Dit kan natuurlijk ook en dit is ook zeker een mogelijkheid! Planten op plankjes kan je heel divers maken en dit kan je hal ook zeker een mooiere uitstraling geven dan dat hij al had.

Grote plant

De traditionele grote staande kamerplant kan natuurlijk ook als je deze mooi in de hoek van de gang kan plaatsen. Deze plant kan in een donker hoekje de kale plek in jouw gang goed opvullen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Kwekerij de Groot, daar hebben ze een mooi aanbod aan binnen- en buitenplanten.

Laat de saaie gang met de kapstok en het schoenenrek gauw achter je en leuk hem wat op met planten!