Beauty & mode

Spanning & Sensatie in de Slaapkamer

sexy setje

Nee, natuurlijk heb je ons niet nodig om daarvoor te zorgen. Maar om die na een relatie van jaren in stand te houden, zijn soms frisse ideeën nodig.

Weet je nog hoe fijn jullie het aan het begin hadden? Misschien hebben jullie dat nog steeds. Maar om het spannend te houden, is het belangrijk dat je niet alleen weet waar je grenzen liggen, maar ook hoe je die moet verleggen. Dat hoeft niet te betekenen dat je er allerlei naalden bij hoeft te halen of voorwerpen te steken in lichaamsopeningen waar je ze helemaal niet wilt hebben! Het wil alleen zeggen dat je buiten de gebaande paden zou kunnen gaan wandelen.

Toegegeven, dat is wat vaag. Want dat zou je op ontelbaar veel manieren kunnen doen. Maar om deze suggestie wat af te bakenen en je wat tips te geven, hebben we een klein lijstje gemaakt met manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat het vuur van jullie passie geen waakvlammetje wordt.

Lak & Leder

We willen jullie hiermee niet op ideeën gaan brengen; mochten er nu allerlei dingen door je hoofd schieten, dan is dat helemaal niet nodig. Want dan waren ze er al. Hoe luidt dat gezegde ook alweer? Oh ja: a dirty mind is a joy forever…

Maar dat hoeft helemaal niet aan de orde te zijn. Mochten jullie willen gaan experimenteren met tepelklemmen, touwen, kaarsvet, boeien, zweepjes en maskers, ga dan gerust je gang. Wij wilden ons hiermee alleen concentreren op de kleding die in de bdsm scene gedragen wordt. Strakke materialen als lak en leer geven namelijk je aanlokkelijke natuurlijke contouren prachtig weer. En reken maar dat je partner daar flink op zal reageren!

Bodystocking

Kleding houdt doorgaans in dat een groot deel van je lichaam niet te zien is. Maar hiervan kun je ook een tegenstrijdigheid maken! Dat wil zeggen dat je een transparante bodystocking draagt. Zoals de naam al aangeeft, kun je hier grotendeels doorheen kijken. Sterker nog, wanneer er geen doorzichtige laag stof over een bepaald lichaamsdeel zit, kan het zijn dat daar helemaal geen stof aanwezig is. Sterker nog, een bodystocking staat erom bekend dat die bij je borsten en kruis vaak easy access biedt, waardoor je het lekker om je lijf kan laten zitten in plaats van het op de vloer te draperen zodra de spanning niet verder op kan lopen…

Lingerie

Pikante kleding neemt uiteraard de meest uiteenlopende vormen aan. En iedereen vindt weer wat anders aantrekkelijk. Erotische lingerie is dan ook altijd een persoonlijke keuze. Kies voor een hete string, een aantrekkelijke bh of een transparant jurkje, zodat jouw flabbergasted partner niet te veel hoeft te fantaseren. Laat zijn of haar lichaam liever al het werk doen! Kies met zorg jouw sexy setje uit of stel er zelf eentje samen, op basis van jullie gezamenlijke voorkeuren.

Spelletjes & speeltjes

Lust en liefde zijn beide onderdelen van één groot spel. Waarom zou je dan geen erotische spelletjes gaan spelen om het extra spannend te houden tussen jullie? Vragen en antwoorden waar jullie beide geen weet van kunnen hebben doen het kwik al snel stijgen tot onmogelijke hoogten! Durven jullie de gewaagde opdrachten wel uit te voeren? En zo niet, wat voor straf krijgt de verliezer dan…?

Daar komt bij dat je vandaag de dag een ontzettend brede keuze hebt uit de meest veelzijdige seksspeeltjes voor mannen, vrouwen én stellen. Hiermee kunnen jullie individueel of samen ontdekken waar jullie verborgen gevoelige plekjes liggen!

Sterker nog, we raden je van harte aan om die sexy spelletjes en stoute speeltjes naar hartelust samen te gebruiken…