Geen categorie Slider

De Brig Eagle is een eigentijdse aanwinst voor iedere watersportliefhebber

De sportieve Brig Eagle modellen zijn de ideale pleziervaartuigen. Het Oekraïense merk Brig produceert al meer dan 25 jaar boten voor uw vaargenot. De mensen achter Brig zijn van origine luchtvaartingenieurs die de overstap maakten van straaljagers naar pleziervaartuigen. Talloze optionele toevoegingen zorgen ervoor dat het samenstellen van uw eigen Brig Eagle geheel aan uw wensen zal voldoen. Met een eigentijds ontwerp, krachtige prestaties en genoeg zitgelegenheid zult u zich komend vaarseizoen niet gaan vervelen. Neem het hele gezin mee en vaar samen vol genot de horizon tegemoet!

Uit de Eagle-series is de Brig Eagle 6 van vrijwel alles voorzien

Deze hypermoderne boot is pas sinds kort leverbaar en biedt comfort en zitplaatsen voor maar liefst 8 passagiers. Grote opbergplekken onder iedere stoel bieden mogelijkheden tot langere vaartrips met het hele gezin. De Brig Eagle 6 bezit over de nieuwste technologieën en ideeën waar het merk Brig zo bekend om staat. De gehele Eagle-serie is ontworpen met een diepe V-romp in combinatie met een verlengde waterlijnlengte. Dankzij de brede buizen en een vierkante boog, zult u altijd een droge (er)varen. Overal is aan gedacht om uw vaargenot zo stabiel en vertrouwd mogelijk te maken. Bent u ook al verkocht om eens een kijkje te nemen naar de Brig modellen?

De verlengde Brig Eagle 10 spreekt eigenlijk voor zich

In tegenstelling tot zijn kortere versies is de Brig Eagle 10, zoals de naam al doet vermoeden, 10 meter lang. En meer lengte betekend ook meer ruimte voor passagiers en bagage. Tot maar liefst 12 passagiers en de mogelijkheid tot 2 buitenboordmotoren van 350pk maakt de Eagle 10 een krachtpatser voor iedere watersportliefhebber. Stoelen gemaakt voor comfort, een zonneterras, wastafel, koelkast en gasfornuis maken deze Brig vrijwel bewoonbaar als een huis. En vergeet niet dat het ook beschikt over een uitgeruste kajuit met een 2-persoonsbed. Luxe en comfort komen samen bij de goed uitgeruste Brig Eagle vaartuigen. Mocht u dit model zelf willen bezichtigen, dan is dat mogelijk in diverse showrooms.

Beleef de Brig modellen zelf bij een waterport speciaalzaak

Wilt u de Brig Eagle-series met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar uw dichtstbijzijnde watersport speciaalzaak om de showroom te bekijken. U kunt ook terecht voor advies, aankoop, reparatie, onderhoud en winterstallingen. Gedreven vakspecialisten staan iedere dag voor u klaar om u bij te staan in het maken van de voor u geschikte bootkeuze. Op iedere boot past ook een buitenboordmotor waar u zo goed mogelijk over ingelicht zult worden. Bij verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de watersport speciaalzaak.