Beauty & mode Slider

Kleding maakt de man(of vrouw)!

Het maakt niet uit wat je gaat doen, eerste date, sollicitatiegesprek of op stap met vrienden, eigenlijk wil je altijd een goede indruk achterlaten. 

Tuurlijk zijn er richtlijnen voor verschillende situaties. Je gaat natuurlijk niet in je slobbertrui op sollicitatie. Die is voor de brakke zondag thuis op de bank. Maar dat kun je zelf waarschijnlijk ook wel bedenken. Wat zijn dan wel de do’s and dont’s?

Dress to impress

Ten eerste, het is belangrijk om je te realiseren dat het niet alleen gaat om de kleding die je draagt. Je schoenen kunnen totaal niet passen bij je kleding en teveel accessoires doen afbreuk aan de rest van je outfit. Maar ook hoe je je haar styled of je make-up draagt en zelfs parfum is van belang! Met een Hugo Boss parfum maak je bijvoorbeeld duidelijk dat je een zelfverzekerde jonge man of vrouw bent die positief in het leven staat.

It’s all in the detail

Overdaad is nooit goed. Een absolute don’t is dus om een parfumbad te nemen of je ontzettend zwaar op te maken. Draag je een stijlvol horloge dan hoef je niet nog een arm vol armbanden te hangen. Over een shirt hoeven niet nog bretels of riem met opvallende gesp met een gilet én colbert. Doe wat je doet met mate, en je hebt het recept voor succes!

Jij bent uniek

Wat je wél moet doen is een eigen stijl creëren. Niets of niemand is zo overtuigend als jijzelf! En welke eenheidsworst heeft ooit een verpletterende indruk achtergelaten??? Daarom is het belangrijk om je kleding eigen te maken. Volg je graag de laatste trends? Dit is geen probleem, want bij de tijd zijn is ook wel een pluspunt. Pas ze in elk geval toe op jouw persoonlijkheid. Zorg ervoor dat je een eigen touch toevoegt aan jouw outfit. Gegarandeerd dat jij niet meer vergeten wordt!