Beauty & mode

De nieuwste trends voor elke man!

herenmode

De mode op de voet opvolgen kan vaak erg ingewikkeld lijken. Zeker als je nagaat hoeveel verschillende modetijdschriften er tegenwoordig te vinden zijn en de uiteenlopende lijst aan raad en tips die je vaak in ze terug kunt vinden.

Zegt het ene tijdschrift dat een gele jas je van het is, lees je in het andere dat je die gele jas beter zo goed mogelijk verstopt zodat niemand te weten komt dat je ooit zo’n gedrocht hebt gekocht.

Om dit alles wat makkelijker te maken, stellen we je hier enkele modetrends voor die overal tevoorschijn komen.

Geruite shirtjes

Wanneer het over shirtjes gaat, zien we al snel één trend die steeds weer voorbijkomt op de catwalk: de geruite shirtjes. Deze shirtjes kun je het beste combineren met een zwarte jeans en een trench coat of simpele jack.

Militaire shirtjes

De militaire shirtjes zijn ook dit jaar nog steeds erg populair. Denk bij het woord ‘militair’ niet enkel aan het typische militaire motief, maar ook aan shirtjes in aardtonen zoals kakigroen, bruin en zwart.

Tropische shirtjes

Als je liever voor een wat speelsere look gaat, niet getreurt! De tropische hemdjes kunnen namelijk ook in 2017 nog steeds gedragen worden. Let wel: in de lente zijn tropische shirtjes in felle, lichte kleuren helemaal perfect, maar in de herst kun je die beter omwisselen voor wat donkere hemdjes. Zeg nu zelf, een shirt met een ananas en/of Hawaiiaanse bloemen is toch al fleurig en gezellig genoeg in de herfst? Ga daarom dus niet te ver, en kies voor zwarte, donkerblauwe of donkergroene hemdjes.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed 

Skinny jeans

Veel mannen kun je in een mum van tijd laten beven wanneer je hen voorstelt eens een skinny jeans te kopen (en dan ook werkelijk te dragen) De reden hiervoor is dat de skinny jeans voor velen nog steeds een korter woord is voor ‘te strakke broek die ongelooflijk ongemakkelijk zit en waar je haast niet in kunt bewegen’. Dit hoeft echter zeker niet het geval te zijn.

Net zoals gewone jeans, bestaan skinny jeans in allerlei verschillende maten. Vaak zijn deze ook helemaal niet zo strak als velen denken. Wat wel waar is dat het dragen van een skinny jeans je meteen een meer modebewuste uitstraling geeft en bij haast iedereen mooi staat. De voorwaarde is natuurlijk wel dat je de juiste maat uitkiest.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-ondergoed 

Bomberjacks

Oh, bomberjacks, die stoere jasjes. In de herfst wil je al vaker snel eens een jasje aandoen, want was het vanmorgen nog 10°, dan is het in de namiddag alweer snikheet. Daarom is een bomberjack een goede oplossing. Indien je de jas dichtritst geeft hij namelijk vaak net genoeg warmte tijdens de koude ochtenduren. Als je vervolgens het in de namiddag wat warmer krijgt, dan rits je simpelweg de jas open voor wat frisse lucht.

Bomberjacks zijn meestal ook redelijk licht wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt dragen indien je het uiteindelijk toch wat te warm krijgt.

Conclusie

Natuurlijk kun je voor het komende seizoen nog veel meer trends vinden, maar als je al begint met deze op te volgen, zul je sowieso al één van de meest modebewuste mannen in je omgeving zijn.