Klussen & verbouwen

4 tips voor het kopen van een Numatic schrobmachine

Numatic schrobmachine

Numatic is één van de bekendste merken voor schrob-zuigmachines. De schrobmachines van Numatic zie je daarom regelmatig terug bij schoonmaakbedrijven, fabrieken en in de foodindustrie. Ben jij ook van plan om een Numatic schrobmachine te kopen? Wij geven je graag4  tips.

Tip 1: 5 jaar gratis onderhoud op een Numatic schrobmachine

We beginnen direct met de beste tip. Hoe jij eenvoudig de garantie van een Numatic schrobmachine kunt verlengen van 2 naar 5 jaar. Standaard levert Numatic namelijk 2 jaar garantie op een schrobmachine. Die kunt je verlengen tot 5 jaar zodat je valt onder de NSP (Numatic Service Plan). Je hebt dan 2 jaar fabrieksgarantie en een 5-jarig servicecontract. Het enige wat je moet doen is je schrobmachine registreren bij Numatic. Dit kan eenvoudig via een antwoordkaart die gratis is te downloaden.5 minuten werk, en 3 jaar extra garantie.

Tip 2: Maak gebruik van de app

Het basisprincipe van een Numatic schrobmachine is best eenvoudig. Zet hem aan en begin te lopen. In de dagelijkse praktijk zien we dat medewerkers met soms een heel korte instructie op pad worden gestuurd. Begrijpelijk want er is altijd te weinig tijd. Wanneer je de Numatic app download heb je ook gratis toegang tot het onderdeel training. De moeite waard. Er staan niet alleen handige instructie in hoe je ervoor zorgt dat de schrobmachine langer meegaat maar ook hoe je er efficiënter mee kunt werken. En dat bespaart tijd. Extra voordeel is dat je via de app ook een storing kunt melden. Je moet dan wel tip 1 van dit artikel hebben opgevolgd.

Tip 3: Koop online een Numatic schrobmachine

Misschien maak je nu ook al gebruik van een Numatic schrobmachine of weet je al precies wat je wilt? Uitgebreide uitleg in een luxe showroom is dan niet meer nodig. De prijs wel. Onze tip is om dan de Numatic schrobmachine online te kopen. Dat kan tegenwoordig prima. Zeker bij webwinkels met voldoende reviews en een goede reputatie. Online is een Numatic schrobmachine een stuk goedkoper! Zo kun je bij online groothandel Compliment.nl de populairste Numatich schrobmachines erg goedkoop bestellen. En een extra voordeel is dat de meeste machines gewoon op voorraad zijn. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Tip 4: Let op de kleine lettertjes

The devil is in the detail. Dat geldt zeker online bij de aanschaf van een Numatic Schrobmachine. Daarom is het goed om op een aantal zaken te letten tijdens de aanschaf van een Numatic schrobmachine. Bijvoorbeeld op de bezorgkosten. De machine wordt soms extra goedkoop aangeboden maar dat maken ze dan weer ‘goed’ met de  Een aantal zaken die zeker het controleren waard zijn: Wat zijn de verzendkosten? Bij de eerder genoemde website van groothandel Compliment.nl krijg je de Numatic Schrobmachine gratis bezorgd maar dat is lang niet altijd het geval. Soms is de machine goedkoop maar wordt dat gecompenseerd met de bezorgkosten. Ook is het goed om na te vragen of de machine compleet wordt geleverd.