Geen categorie

De voordelen van de HEREweHOLO box

Heb je iets gehoord of gelezen over de holobox? Vast wel, want het is een innovatieve oplossing waarmee je kunt presenteren en entertainen. Of je nu een breed publiek wilt toespreken, een belangrijke presentatie moet geven of je producten op een ludieke wijze wilt aanbieden aan potentiële klanten. Met de holobox kun je levensechte holografische projecties verzorgen die niet van echt te onderscheiden zijn. Een van de betere oplossingen is de HEREweHOLO box, maar wat zijn de voordelen van deze oplossing?

360° presenteren

Een van de grootste voordelen van de HEREweHOLO box is dat je producten en personen volledig in 360° kunt presenteren. Vooral bij productpresentaties is het van belang dat je doelgroep kunt zien wat het product is en hoe het er van verschillende kijkpunten uitziet. Dat is dus mogelijk als je voor de holobox van HEREweHOLO kiest en bijvoorbeeld in winkelcentra, winkels of andere locaties je producten op die manier presenteert.

HEREweHOLO box heeft 4K resolutie

De HEREweHOLO box kan holografisch projecten in een 4K resolutie. We hoeven niet uit te leggen dat 4K kwaliteit momenteel de beste beeldkwaliteit is en op die manier kun je dus zowel personen als objecten levensecht laten lijken. Heb je hulp nodig bij het creëren van 4K content? Dan kan ook HEREweHOLO, dat voortgevloeid is uit de firma Vision2Watch, je daarbij helpen. 

Touchscreen voor meer interactie

Een groot voordeel is dat je de HEREweHOLO box ook interactief kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld een presentatie geven door middel van een vooraf opgenomen boodschap. Het nadeel is dat je publiek geen vragen kan stellen. Met het touchscreen kunnen ze bijvoorbeeld wel opties selecteren of andere vooraf opgenomen boodschappen selecteren die het antwoord geven op hun vragen. Op die manier is de holobox ook interactief en kun je het publiek veel beter bedienen.

HEREweHOLO box is Plug & Play

Wist je ook dat de HEREweHOLO box Plug & Play is? Vast niet, maar dat is de oplossing dus wel. Je stopt de stekker in het stopcontact en de box werkt. Ideaal, toch? Ben je toch op zoek naar een iets complexere oplossing en heb je daar hulp bij nodig? Dan kunnen de specialisten van HEREweHOLO je daarbij ondersteunen. Een ander leuk voordeel is dat de box over een 5G verbinding beschikt, zodat je ook op iedere gewenste locatie overal ter wereld gebruik kunt maken van de oplossing.

Speciaal glas met HEREweHOLO box 

Tot slot is het een groot voordeel dat de HEREweHOLO box is uitgerust met speciaal glas, wat dus ook niet reflecteert. Dit zorgt voor een unieke en levensechte holografische projectie van personen en objecten. Het publiek heeft dus ook nauwelijks in de gaten dat het naar een holografische projectie kijkt. Moet het scherm een touchscreen zijn? Ook dat is geen probleem, want zoals eerder omschreven is de HEREweHOLO box uitgerust met een touchscreen. Zodat het publiek opties kan selecteren en vooraf gedefinieerde vragen aan de holografische projectie kan stellen. Zoals je merkt zijn de mogelijkheden dus eindeloos wanneer je voor deze innovatieve oplossing kiest.

Wil je op een groter scherm presenteren? Gebruik dan een holowall.