Overig

Ga eens lekker zitten voor die vergadering

Maar dan wel op een plek waar je je helemaal thuis voelt. Waar alles voorhanden is wat je maar nodig zou kunnen hebben. Kortom, waar je resultaten gaat behalen!

Voordat je op zoek gaat naar een geschikte ruimte, is het wel verstandig om je prioriteiten op orde te brengen. Zo wil je zeker weten dat de plek waar jullie afspreken perfect bereikbaar is. Iedereen moet weten waar ze de zaal kunnen vinden, anders wordt het een erg lege vergadering, natuurlijk. Boek dus het liefste een ruimte in een complex dat je gemakkelijk vindt, ruime parkeergelegenheid heeft en dichtbij een station of halte gelegen is.

Zorg bovendien voor voldoende oppervlak, een logische opstelling van tafels en stoelen, aanwezigheid van de benodigde faciliteiten, catering en een inspirerende omgeving.

Zoek je een vergaderlocatie Eindhoven? Dan hebben we hier een paar suggesties voor je!

Het Boordhuys

Verenig het nuttige met het aangename in het Boordhuys! Deze gezellige en huiselijke plek is de perfecte omgeving om in alle rust en stilte te vergaderen. Kies uit de meest geschikte ruimte voor jouw gezelschap en geniet van al het heerlijks dat de keuken te bieden heeft. Bovendien profiteer je hier van vele break-out mogelijkheden!

Van Abbemuseum

Vergaderingen bijwonen en organiseren is natuurlijk geen kunst. Maar met je compagnons baden in artistieke inspiratie is natuurlijk wel mooi meegenomen! Daartoe krijg je volop de kans in het Van Abbemuseum. Zowel het auditorium als het Karel I Museumcafé zijn vaste trekpleisters, evenals vier verschillende vergaderruimtes waar het jullie aan animo en bevlogenheid niet zal ontbreken!

Het museum heeft zelf geen ruime parkeergelegenheid. Maar die is in de directe omgeving gemakkelijk te vinden, aangezien deze prachtige locatie midden in het centrum van Eindhoven ligt.

‘t Boshuys

Weet je even niet wat je moet inbrengen? Laat dan de natuur zijn werk doen! Letterlijk. Want zoals de naam al een beetje weggeeft, ligt ‘t Boshuys in een prachtige groene omgeving. Zowel voor zakelijke als privé gelegenheden kun je hier prima terecht. En met de lunch zit het ook wel goed, dankzij de brasserie die dezelfde naam draagt als de rest van het complex! Je vergadering boekt altijd resultaten wanneer jullie je zo middenin het groen bevinden.

Het Buitenhuys Gennep

Tjonge, ‘t is wat met al die ‘huyzen’ die blijkbaar hun intrede deden toen de i nog geen volwaardige plek in het alfabet had gekregen. Hoe dan ook, hier heb je alle ruimte om het drukke stadsleven even achter je te laten. En hoewel er werk aan de winkel is, vergader je hier in een schitterende landelijke setting die zo gezellig is dat je niet meer weg wilt!