Hobby & vrije tijd

Spannende relatie? Spannende kleding!

Mekaar op geen enkel vlak uit het oog verliezen. Dat is hét geheim van een gezonde relatie. En ja, ook op seksueel vlak moeten jullie elkander kunnen bijbenen…

In het begin spatten de vonken ervan af! Nu, na enkele maanden of zelfs jaren samen, kunnen jullie het tussen de lakens nog steeds hartstikke leuk hebben. Maar om dat weer extra bijzonder te maken – en te houden – is passie nodig. En creativiteit. Wellicht moet er een kant van jou boven komen borrelen waar nog niet veel mensen kennis mee hebben gemaakt. Wellicht geldt dat ook wel voor jezelf!

Natuurlijk houdt je partner van jouw sexy lichaam. Maar hoe stel je dat in een nieuw dag- of nachtlicht? Een lijf dat jouw geliefde door en door kent heeft immers niks meer te verbergen. Of toch wel?

Jazeker! Het enige dat je nodig hebt is een verbluffende presentatie. En de durf om iets nieuws de slaapkamer binnen te brengen. Lijkt dat je wel wat maar heb je nog ideeën nodig? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Kinky lingerie

Het mooie aan lingerie is dat het lichaamsdelen bedekt die niet veel te raden over laten. Dat geldt ook wanneer iemand nog niet bekend met je spetterende verschijning is! Wanneer je op dit spannende gebied de juiste keuzes maakt, stel je een weergaloos setje samen waarmee je je aantrekkingskracht groter maakt dan je zelf voor mogelijk hield. Wat voor kinky kledingstukken hier precies deel van gaan uitmaken, bepaal je helemaal zelf. Jij kent je verleidelijke lichaam én de specifieke voorkeuren van je partner immers het allerbeste…

Rollenspel

In sommige kringen heeft het fenomeen ‘rollenspel’ onterecht de reputatie van een cruciaal ingrediënt voor een uitgebluste relatie of seksleven. Maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn! Het is vooral ontzettend leuk. Jullie drukken jezelf en elkaar immers in een specifieke rol. Dat kan het extra uitdagend maken om elkaar te veroveren. Afhankelijk van hoe goed jullie erin slagen om in karakter te blijven, uiteraard… Pas jullie erotische kleding aan op de rollen die jullie vervullen!

Stout speelgoed

Jullie lichamen en geesten zijn zo goed op elkaar afgestemd, hulpstukken hebben jullie dan ook absoluut niet nodig. Toch? Dildo’s, vibrators, massagestaven, die zijn allemaal niet aan jullie besteed.

Kijk, daar hebben we die tunnelvisie weer. Want waarom zouden dat soort speeltjes bestaan als ze er niet heel bedreven in waren om bepaalde plekjes extra te stimuleren? Je hoeft je niet te schamen om toys in huis te halen, ook al heb je een relatie. Er valt genoeg samen te beleven.
Sterker nog, zojuist hadden we het over rollenspellen. Daarin zit uiteraard een bepaalde machtsverhouding. Die komt helemaal op scherp te staan zodra jij een vibrerend slipje aantrekt en de afstandsbediening aan je partner geeft! Wie weet wanneer die schokgolven van genot toe zullen slaan…