Beauty & mode

Haar tips 2023

haarstukjes

Niet alleen vrouwen, maar ook steeds meer mannen maken zich steeds vaker druk om de dracht van hun haar. Waar de meeste mannen tot enkele jaren geleden vaak iedere 4 tot 6 weken naar de kapper gingen en de haren veelal deden met wax of gel, zien we nu steeds vaker dat ook de doorsnee man allerlei producten gebruikt om het haar te verzorgen. Een goede ontwikkeling als je het ons vraagt. Wat je vooral bij vrouwen ziet, is dat ze kiezen voor een stukje extra volume. Aangezien dit niet altijd vanuit nature wordt meegegeven, kunnen er gelukkig vandaag de dag allerlei andere hulpmiddelen worden gebruikt om dit te bewerkstelligen. Hoe dit exact gaat, vertellen we je in dit artikel.

Meer volume

Wanneer je als vrouw je haren lang wilt laten groeien, maar het volume niet toereikend is, dan is dit vaak een taboe. Hoe langer het haar, hoe dunner het vaak lijkt. Niet iets wat veel vrouwen het zelfvertrouwen ten goede komt. Je kunt er dan voor kiezen om je haren wat korter te houden, maar ook voor haarstukjes. Haarstukjes zijn losse stukken met haar, die je in iedere gewenste kleur, lengte en ook volume kunt krijgen. Deze kun je in je haar doen, waardoor je haar ineens een stuk meer volume krijgt. Het lijkt misschien in het begin even gek, maar het went ontzettend snel kunnen we je beloven.

Hoe zet je de haarstukken vast?

In het begin is het vastzetten van de haarstukjes in je eigen haar misschien even wennen. Toch zul je al snel merken dat het heel eenvoudig is, naarmate je het vaker hebt gedaan. Belangrijk is vooral dat je er rustig de tijd voor neemt. Je wilt natuurlijk niet dat mensen een scheiding kunnen zien tussen je eigen haar en het haarstukje. Gelukkig is dit relatief eenvoudig te doen. Het enige wat je hoeft te doen, is het haarstukje op je hoofd te leggen, aan de achterkant. Vervolgens borstel je je eigen haar en het haarstukje door elkaar heen, waardoor je het verschil tussen deze beide niet meer ziet. Het lijkt misschien even lastig, maar met de verschillende instructievideo’s die te vinden zijn, is het een fluitje van een cent.