Diensten

Geschikte waterfles voor op het werk

Waterfles

Iedere dag twee liter water drinken is belangrijk. Niet alleen voor onze lichaam, maar ook voor onze geest. Voldoende water helpt ons namelijk met het sneller en beter kunnen afvoeren van de afvalstoffen in ons lichaam, maar natuurlijk geeft het ons ook sneller een verzadigde gevoel. Omdat het voor veel mensen toch iedere keer weer een uitdaging blijft om dagelijks voldoende te drinken, biedt een waterfles zoals een dopper uitkomst. Vraag jij je af waarom een waterfles zo handig is en welke waterflessen het meest geschikt zijn voor op het werk? Lees dan snel verder!

Je hoeft niet zo vaak te lopen

Wanneer je een drukke baan hebt, dan is de kans groot dat je regelmatig aan het bellen, mailen of in een vergadering zit. Je denkt er dan logischerwijs niet altijd aan om ook even iets te drinken. Vaak wordt er wel gevraagd of je koffie wilt, maar een glas water is vaak veel minder voor de hand liggend. Als je nu standaard een waterfles meeneemt, dan kun je hier eenvoudig uit drinken op ieder gewenst moment. Zo hoef je dus niet iedere keer met je glas naar de kraan te lopen, maar hoef je je fles maar één of twee keer per dag bij te vullen.

Kies voor een fles met dop

Een fles met dop is natuurlijk ideaal om overal mee naartoe te nemen. Helemaal wanneer je het grootste deel van de dag aan het vergaderen bent en dus niet de hele dag achter je eigen bureau zit, is dit een verstandige keuze. Zit je wel de hele dag op dezelfde plek, dan kun je ook kiezen voor een karaf. Echter heeft dit wel als nadeel dat ze niet zo multifunctioneel zijn als een fles met een dop. Niet voor niets is een dopper een populaire waterfles voor op het werk. Niet alleen voor jezelf overigens, maar ook om kado te geven. Je kunt ze namelijk laten bedrukken met je bedrijfslogo en je draag je steentje bij aan het milieu. De dopper waterflessen zijn namelijk niet alleen superhandig, maar vertegenwoordigen ook een doel dat ons maatschappelijke probleem, van teveel plastic in de natuur probeert op te lossen.