Diensten

Hoe je van jouw vergadering in het Hoge Noorden een succes maakt

Tja, je moet een goed verhaal hebben, natuurlijk. Zeker wanneer je team vergadert met een andere partij van buitenaf. Maar wat is er nog meer voor nodig om resultaten te behalen?

Hmmm, ‘s even kijken. Liefdes serum? Een wonder? Goddelijke interventie?

Nee, natuurlijk niet. Uiteraard moet iedereen van huis komen met een goed humeur en de motivatie om tot gezamenlijke en/of wederzijdse tevredenheid te komen. Maar er komt meer bij kijken. Bijvoorbeeld de ideale locatie.

De plek waar je vergadert heeft namelijk een enorme invloed op jullie als team maar ook op het individu. Zit je ergens waar je je niet thuis voelt, dan ben je ook niet gemotiveerd om iets bij te dragen aan het gesprek.

Daarom moet de zaal waar je gaat zitten ruim genoeg zijn. Niemand mag het gevoel te krijgen in een sardienenblik te zijn beland en nauwelijks meer ruimte hebben om zich te bewegen. Dat wekt alleen maar irritatie op. Verder wil je zeker zijn van een inspirerende plek. Vrolijke kleuren, een aangenaam decor, hoewel ook weer niet te druk. Dat leidt immers af. Maar het liefst beschik je over een prettig uitzicht. Dat is natuurlijk wel zo symbolisch!

De perfecte vergaderlocatie in Groningen moet er ook van buitenaf aantrekkelijk uitzien. Zo heeft iedereen die binnenstapt al direct zin om de koppen bij elkaar te steken. De zaal moet bereikbaar zijn voor iedereen, met eigen en/of openbaar vervoer. Haltes dichtbij, evenals voldoende parkeergelegenheid, zijn dus erg belangrijk. En het liefst is er ook de juiste audiovisuele apparatuur aanwezig, zoals laptops, beamers, projectieschermen, microfoons en speakers, mochten jullie dat nodig hebben. Dat scheelt flink wat sjouwwerk. Tevens moet er voor de inwendige mens worden gezorgd! Dat betekent dat er catering aanwezig moet zijn, voor alle duidelijkheid.

Ben je benieuwd uit welke plekken je allemaal kunt kiezen in Groningen? Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht!

De Puddingfabriek

Een prettige plek is het liefst behoorlijk veelzijdig. Dan moet je echt bij de Puddingfabriek zijn! Waar hier in voorbije tijden nog de beste poeders voor zalige desserts van de lopende band kwamen rollen, zijn nu jullie grootse plannen de producten van noeste mentale – en verbale – arbeid. Jullie hebben een scala aan mogelijkheden waar het de inrichting van deze plek betreft. Zijn de weergoden jullie gunstig gezind? Dan kunnen jullie zelfs op het gezellige binnenplein vergaderen!

De Pudding Businesslounge

Het mooie aan de Puddingfabriek en de aangelegen Pudding Businesslounge is dat ze vlak naast het Centraal Station liggen. Dat maakt de locaties in ieder geval heel goed bereikbaar! Maar daarnaast heb je ook nog eens alles wat je kunt gebruiken voor een succesvolle vergadering tot je beschikking. Hiermee bedoelen we niet alleen audiovisuele hulpmiddelen maar ook een luxe Nespresso machine. Om over die goed gevulde minibar nog maar te zwijgen! De sfeer zit er dus sowieso goed in.

Groninger Forum

Waar deze naam voornamelijk synoniem was aan de bioscoop die er onderdeel van uitmaakt, kun je hier tegenwoordig echt van alles. Kies uit verschillende zalen om jullie vergadering tot een gewenst einde te brengen.