Overig

Trouwen in Amsterdam | Wat is daarop uw antwoord?

Een volmondig ja, natuurlijk! Wie wil er nou niet zijn of haar huwelijk bezegelen in de stad der steden binnen de Nederlandse grenzen? Tijd om daar werk van te maken!

Proficiat met jullie aanstaande huwelijk! De plekken waar jullie de liefde die jullie voor elkaar kunnen vieren liggen in Amsterdam voor het oprapen. Maak het zo uitbundig of juist intiem als je maar wilt. Houd het stedelijk of juist landelijk, iedere sfeer is mogelijk. Ben je benieuwd naar de vele trouwlocaties die Amsterdam rijk is? We hebben een greep gedaan uit het zeer brede aanbod, zodat je een beeld krijgt van waar je allemaal uit kunt kiezen.

Level Eleven

Schreeuw jullie jawoord letterlijk van de daken. Kies voor Level Eleven om heel Amsterdam letterlijk aan jullie voeten te hebben! En dat nog rondom ook, aangezien jullie je met je gezelschap in een cirkelvormige ruimte vinden die jullie een prachtig panorama van heel Amsterdam biedt. Wat wil je nou nog meer?

De Vergulden Eenhoorn

Hoewel je tijdens je huwelijk vooruit moet kijken, is een stap terugzetten in het verleden tijdens deze viering nooit een verkeerd idee. Kies daarom voor De Vergulden Eenhoorn, een boerderij in hartje stad uit het jaar 1702. De romantische en landelijke setting die dit Rijksmonument biedt zijn ongeëvenaard in Amsterdam. Je hebt ook nog eens een schitterende tuin tot je beschikking die perfect is voor een gezellige picknick met je voltallige gezelschap. Bovendien ligt er een hotel vlak naast, zodat je in ieder geval een overnachtingsplek hebt voor bezoekers die van ver moeten komen.

Paardenburg

Aan schitterende uitzichten geen gebrek op de Paardenburg. Deze magnifieke en gezellige locatie ligt vlak naast de Amstel, en biedt genoeg plek voor gezelschappen van uiteenlopende groottes. Wat is er nou mooier dan buiten trouwen? En mocht het weer daar niet geschikt voor zijn, dan kunnen jullie je altijd nog naar de Tuinzaal begeven.

Huis van Brienen

In welke kringen je je dagelijks ook maar begeeft, vandaag zijn jullie voor even verheven tot de adel. Tenminste, zolang je voor het Huis van Brienen kiest! Ooit was dit schitterende onderkomen voor mensen van stand, wat je zowel aan de gevel als aan het interieur nog heel goed kunt zien. Vandaag is deze Amsterdamse parel het decor van jullie huwelijksfeest!

Rederij ‘t Smidtje

Het huwelijksbootje. Oftewel, hoe clichés altijd wel een kern van waarheid kennen. En eigenlijk ook heel mooi kunnen zijn. Kies het ruime sop met je lief in Rederij ‘t Smidtje! In plaats van op één plek te blijven, varen jullie door de grachten van Amsterdam. Hoe romantisch wil je het hebben?