Hobby & vrije tijd

Wat is de beste hometrainer?

Ben je op zoek naar een goede hometrainer voor thuis? Het zoeken naar een hometrainer die geschikt is kan soms erg lastig zijn. Niet alleen zijn er erg veel hometrainers te vinden, ook zit er onwijs veel prijsverschil tussen hometrainers. Dit terwijl ze allemaal hetzelfde doen, toch? Wanneer je op zoek bent naar een hometrainer kun je vast wel wat tips gebruiken. Want wat zijn nu eigenlijk de beste hometrainers? In dit artikel behandelen we drie van de beste hometrainers voor bij jou in huis. Al deze drie hometrainers zijn onafhankelijk getest op de belangrijkste onderdelen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder. Wij gaan het je uitleggen!

FitBike Ride 5 iplus

Als je een goede hometrainer wilt hebben dan zit je bij de FitBike Ride iplus zeker goed. Deze hometrainer is verreweg de meest populairste hometrainer van de Nederlandse markt en dat is natuurlijk niet zonder reden. Niet alleen is de kwaliteit goed, ook betaal je niet veel voor deze hometrainer. De prijs-kwaliteit verhouding is het beste van allemaal. Zowel voor de beginnende sporter als voor de gevorderde is de FitBike Ride 5 iplus geschikt.

Tunturi E60

Ben je op zoek naar kwaliteit, maar wil je toch liever niet te veel kwijt zijn? Met de Tenturi Performance E60 ben je minder kwijt dan aan een andere gemiddlede professionele hometrainer. Dit is juist wat dit model zo populair maakt. Daarbij krijg je ook nog eens 15 jaar garantie op het frame.

FitBike Ride 6 iplus

Een andere erg populaire hometrainer is de FitBike Ride 6 iplus, wederom een FitBike model. Dit model scoort sterk op vrijwel elk vlak. Daarbij kun je deze hometrainer ook koppelen met apps en hij maakt weinig geluid.

Andere interessante fitnessapparaten

Naast hometrainers zijn er ook heel veel andere fitnessapparaten te vinden die jij voor thuis kunt aanschaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van loopbanden, gewichten of een roeitrainer? Een roeitrainer is bijvoorbeeld perfect voor als je houdt van intensief trainen. Wil je een roeitrainer kopen? Bekijk dan hier de beste roeitrainers voor thuis.

Denk ook eens aan je voeding

Wil je op een goede manier afvallen? Natuurlijk is bewegen in elke vorm dan enorm belangrijk. Van cardio tot krachttraining. Beide heb je nodig om af te vallen. Toch wordt er één aspect vaak vergeten en vooral onderschat: je voeding. Ook al sport je zo vaak als je kan en lift je elk gewicht 100 keer omhoog en omlaag, zolang jij niet op je voeding let, zul je niet of minimaal afvallen. In het ergste geval kun je zelfs aankomen! Wil je afvallen? Beweeg dan genoeg en werk aan een goed voedingsschema!