Wonen & tuin

Leuke cadeau ideeën voor in huis

Veel mensen hebben er echt een hekel aan, het geven van cadeau’s. Eerlijk gezegd begrijp ik deze mensen ook wel een beetje. Elk jaar is het weer hetzelfde liedje bij een verjaardag. Je wil de desbetreffende jarige een leuk cadeau geven, maar hebt gewoonweg geen enkel idee wat je nu weer eens zult gaan kopen. 

Zeker voor cadeau’s bedoeld voor in het huis is dit lastig. Waarom? Nouja, omdat mensen hun huizen toch inrichten op basis van eigen stijl ideeën. Jouw cadeau past wellicht totaal niet in het plaatje en belandt daarom waarschijnlijk ook maar al te snel de ton in. Om dit te voorkomen en je een beetje op weg te helpen volgen hier enkele tips voor cadeaus bedoeld voor bij iemand in huis. 

Enkele tips

Goed, wat zijn dan nu leuke dingen om iemand te geven voor het huis. Wat ons betreft is de meest voor de hand liggende keuze, maar daarmee ook wel gelijk de meest saaie optie het geven van bloemen. Iedereen houdt wel van bloemen. Dit natuurlijk omdat bloemen gewoon je woonkamer lekker opvrolijken. Met bloemen kun je dus niet misgaan. 

Alleen heb je natuurlijk wel de kans dat de twee volgende gasten ook met bloemen aankomen zetten. Niet erg origineel dus! Zijn er geen betere opties? Ja, natuurlijk wel. De volgende opties zijn wat gewaagder en vragen wel van je dat je de desbetreffende persoons stijl een beetje kent. Maar weet je dit, dan zijn de volgende cadeaus een stuk beter. 

Ten eerste kun je iets doen met foto’s. Laat bijvoorbeeld een mooie foto van de desbetreffende persoon printen op een mooi canvas doek. Je kan er ook voor kiezen om enkele mooie lijsten te kopen. 
Je kan het ook nog iets gekker maken en iets artistieks halen. Zo kun je bijvoorbeeld Swarovski beeldjes kopen. Swarovski beeldjes zijn erg mooie beeldjes die iets toevoegen aan de woonkamer. Wil je het helemaal gek maken, koop dan bijvoorbeeld een schilderij.