Wonen & tuin

Wat is de beste waterontharder anno 2022?

Wat is de beste waterontharder anno 2022?

De vraag wat de beste waterontharder is wordt hier beantwoord. Ga je kijken naar de beste waterontharder dat gaat het er uiteraard om welke het best bij jouw situatie past. Heb je bijvoorbeeld een gezin van 1 tot 2 kinderen, een gezin met een baby of een groot gezin? Er is voor elk type huishouden een andere waterontharder nodig. Je leest hier welke er geschikt zijn voor jouw type huishouden.

De beste waterontharder voor gezinnen met baby

Het hoeft voor pasgeboren ouders niet duidelijk worden gemaakt, een baby zorgt voor een drukker leven. Daarom is het laatste wat je wilt je druk maken om zaken die er bijna niet toedoen. Of zaken die helemaal niet leuk zijn. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld kalkaanslag verwijderen. Ook draait het witgoed veel overuren, want met een pasgeboren baby zal de ene was na de andere was worden gedraaid. Veel extra spoelwater waardoor er bij ongezuiverd water de levensduur van je wasmachine extreem verkort kan worden. Wat is de beste waterontharder voor een gezin met baby? Dat is de Omega 200. Deze krachtpatser is geschikt voor gezinnen tot 4 personen. Zo kun je je ook al voorbereiden voor een nieuw broertje of zusje.

De beste waterontharder voor een groot gezin

Hoe groter je gezin is, hoe groter je waterverbruik. Met een groot gezin wil je natuurlijk wel dat het water gezuiverd is. En dat zonder de nadelen van kalkaanslag. Daarom is het aanschaffen van een waterontharder meer dan het overwegen waard. Je krijgt hier 100% kalkvrij water en je hebt geen kalkresten meer in de badkamer en keuken. Dat betekent minder wasmiddel en minder schoonmaakmiddelen. Juist, dat is beter voor het milieu en beter voor de portemonnee. Voor een groot gezin is de beste waterontharder de Omega 400. Met een doorstroming van 42 liter per minuut is het geschikt om zacht water te voorzien voor minstens zeven personen. Klinkt als muziek in de oren niet?

De beste waterontharder voor gezinnen met 1 of 2 kinderen

Gaat je oudste kind net naar de basisschool en begint de jongste een beetje te praten? Heeft de jongste van je telg last van een gevoelige huid tijdens het douchen en is er bepaald soort kleding dat huidirritatie oplevert? Overweeg dan een waterontharder aan te schaffen. Met de Omega 200 waterontharder heb je altijd de beschikking tot kalkvrij water. Zo hebben je kinderen geen last meer van huidirritaties. Met douchen is het water lekker zacht en ook je kleding komt fris en zacht de wasmachine uit. Daarnaast heeft een waterontharder ook voordelen voor de ouders. Want je hoeft geen kalkresten meer schoon te maken. De Omega 200 is geschikt voor 1 tot 4 personen.

Schaf nu een waterontharder aan en bespaar veel moeite

De beste waterontharder brengt zoveel voordelen met zich mee en is in de meeste huishoudens een onmisbaar apparaat. Geen last meer van huidirritaties, geen last meer van kalkaanslag en geen last van huilende kinderen. Twijfel daarom ook niet langer en schaf nu een waterontharder aan. Je zult merken dat je leven er een stuk makkelijker door gaat worden.