Beauty & mode

Tips om dameskleding goedkoop aan te schaffen

Tips om dameskleding goedkoop aan te schaffen

Dameskleding goedkoop aanschaffen is prettig voor de portemonnee. Je kunt er ieder jaar veel geld op besparen. Let je niet goed op de prijzen van kleding die je koopt dan kan dat al gauw in de kosten oplopen. De “normale” Nederlander besteedt zo’n vier tot vijf procent aan zijn of haar jaarinkomen aan kleding. Dat mag best iets minder zijn. Hier een aantal tips voor dameskleding goedkoop aan te schaffen.

Koop dameskleding goedkoop tweedehands

Wil je kwalitatief goede kleding aanschaffen, maar niet het volledige bedrag betalen kies dan voor dameskleding die goedkoop is en tweedehands. Je vindt in iedere stad wel een tweedehands kledingwinkel waar je tweedehands kleding kunt kopen. Het brengt ook nog een ander voordeel met zich mee. Namelijk dat je er met tweedehands kleding voor zorgt dat er minder kleding wordt gemaakt. Lekker duurzaam bezig dus.

Ga op zoek naar de goedkoopste kledingwinkels

Je kent vast wel alle dure winkels waar ze dure dameskleding verkopen. Dat kan ook anders. Ga nu juist op zoek naar goedkope kledingwinkels. Ondanks dat het goedkoop is kun je er veel interessante en mooie kleding vinden. Je kunt dan denken aan winkels zoals de Wibra, Zeeman, Primark, C&A en H&M. Deze winkels bieden doorgaan het goedkoopste assortiment aan kleding en schoenen. Overigens moet je bij dit soort winkels wel het geluk hebben dat er net een aanbieding is en of je het kunt passen.

Bezoek kleding outlet winkels

Wil je dameskleding goedkoop dan is het aan te raden om eens een outlet te bezoeken. Je vindt outlet kriskras door Nederland en je koopt hier dure merkkleding voor een goedkope prijs. Ook is het in de outlet mogelijk om normale kledingmerken te scoren. Let wel op de kortingen, want een broek met 70 procent korting voor 79 euro is nog steeds duur. Kijk daarom wat je kunt uitgeven en niet wat je kunt besparen.

Koop alleen kleding die in de verkoop zijn

Nieuwe kleding dat je in de winkel ziet wordt al gauw na vier tot acht weken afgeprijsd. Daarom kun je jezelf wel afvragen waarom je het volle bedrag zou betalen. Wanneer je kleding in de sale koopt dan ben je een stuk minder geld kwijt aan kleding dat nieuw is in de collectie. Om alle sales bij te houden is het slim om je in te schrijven op de nieuwsbrief van de kledingshop. Like de social media kanalen van de shop om op de hoogte te blijven en stel prijs alerts in. Zo ben je altijd op de hoogte van welke dameskleding goedkoop is.

Verkoop je dameskleding goedkoop via Marktplaats

Af en toe wil je gewoon nieuwe dameskleding goedkoop hebben, terwijl de oude kleding nog goed zit. Je zult jezelf beloven dat je de oude kleding nog gaat dragen, maar vaak genoeg blijft het bij opvul voor je kledingkast. Je doet met je oude kleding niets meer, dus waarom verkoop je het niet? Dat gaat heel eenvoudig via Marktplaats of eBay. Er kijken dagelijks veel mensen op dit soort verkoop websites en je zult merken dat je snel je kledingstukken verkoopt.