Wonen & tuin

Zelf jouw woning verkopen; Gebruik het stappenplan!

Een ieder die van plan is zijn of haar woning te verkopen, heeft de keuze om dit zelf te doen of een makelaar in te schakelen. De trend waarin mensen zelf hun huis verkopen blijft stijgen. Wil jij ook jouw woning verkopen, dan is dit misschien een goede optie voor jou. Bij het zelf verkopen van jouw woning zal je gegarandeerd 1 rekening minder hebben. Dit zijn de kosten die je moet voldoen bij de makelaar. Het zelf verkopen van jouw woning betekent wel dat jij alles wat normaal gesproken door een makelaar zou worden uitgevoerd, zelf moet doen. Dit is niet onmogelijk, maar vergt wel nauwkeurigheid. Den Haagse Belegger helpt jou hierbij door een stappenplan beschikbaar te stellen waarin jij begrijpt uit welke stappen het proces bestaat en hoe je bepaalde taken moet uitvoeren. Dit stappenplan helpt jouw tijd te besparen en het hoofd koel te houden.

Stap voor stap te werk gaan

Den Haagse Belegger legt uit hoe je te werk moet gaan bij het bepalen van de vraagprijs van jouw woning. Houdt er rekening mee dat je zelf moet bekijken onderzoek gaat moeten doen. Zo kom je erachter wat de staat van de woning is, maar ook wat het bouwjaar is. Dit zijn allemaal zaken die de waarde van een huis helpen te bepalen. Verder leer je ook hoe je voor een goede uitstraling van de woning kan zorgen. Dit doe je door de woning goed schoon te maken en de nodige reparaties aan de woning uit te voeren, nog voordat je de foto’s maakt dit gebruikt worden om de woning op internet te koop te stellen. Het is de bedoeling om mensen over te halen om de woning te komen bezichtigen. Het beschikbaar stellen van goede en duidelijk foto’s is een belangrijk onderdeel. Je moet namelijk een atmosfeer creëren welke uitnodigend is, zodat een bezoeker zich begint in te beelden hoe het zou zijn om in de woning te leven.

Hoe snel kan de woning worden verkocht?

Jouw huis verkocht krijgen neemt tijd, maar hoeft niet oneindig lang te duren. Zeker in grotere steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is het zoeken naar huisvesting iets waar men zich dagelijks mee bezighoudt. Werken zonder een makelaar betekent niet meteen dat jij jouw woning moeilijker verkocht krijgt. Wil jij jouw huis in Den Haag verkocht krijgen? Houdt je dan aan het handig stappenplan van Den Haagse Belegger. Zo weet je zeker dat je accuraat te werk gaat en geen gaten in het proces krijgt.

Natuurlijk wil Den Haagse Belegger dat je van te voren weet welke voordelen het verkopen van een woning zonder makelaar met zich meebrengt. Hierom geeft Den Haagse Belegger hier ook informatie over. Op de website van Den Haagse Belegger vindt je alle informatie om de verkoop van jouw woning tot een geslaagd proces te maken. Voor relevante informatie bij het verkopen van jouw woning, ga dan naar www.dehaagschebelegger.nl.