Geen categorie

3 leuke ideeën voor een budget verjaardagscadeau

3 leuke ideeën voor een budget verjaardagscadeau

Wanneer je regelmatig naar een verjaardag gaat, weet je dat het telkens opnieuw kopen van een cadeautje in de cijfers kan lopen. Een budget verjaardagscadeau zorgt ervoor dat je niet veel geld kwijt bent, maar wel een leuk cadeautje kunt geven. Uitdeelcadeautjes zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn kleine cadeautjes die je in een bundel koopt. Hierdoor ben je meteen voorzien voor de volgende tien verjaardagen. Het zijn vaak kleine hebbedingetjes die je voor een klein bedrag aanschaft. Denk aan kleine cactusplantjes, klein speelgoed of sleutelhangers. Deze kleine cadeautjes zijn leuk om te geven en passen binnen bijna ieder budget.

Stimuleer de creativiteit van kind en volwassene

Een ander leuk idee voor een verjaardagscadeau is speelgoed waarmee je de creativiteit stimuleert. Voorbeelden voor kinderen zijn bijvoorbeeld stoepkrijt, een tekenboek, kleurplaten, een tekenset of verf. Niet alleen kinderen maak je blij met een creatief cadeau, ook volwassenen vinden dit vaak leuk om te krijgen. Het is weer eens wat anders dan het standaard cadeau. Denk aan boetseerklei, een tekenboek voor volwassenen of een tekenset met houtskool. Hoewel veel mensen er niet meteen bij stil staan, is het geven van een creatief cadeau aan volwassenen ontzettend leuk!

Ga voor traditioneel hout speelgoed

Houten speelgoed is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Steeds vaker zie je houten auto´s, muziekinstrumenten en ander speelgoed in de speelgoedwinkels liggen. Vroeger was bijna elk stuk speelgoed van hout gemaakt, maar door de jaren heen is dit veranderd naar steeds hipper en technologische varianten. Toch zien we dat de markt het houten speelgoed weer hip wil maken. Het geven van houten speelgoed als verjaardagscadeau is origineel en nieuw. De kans is groot dat de jarige nog geen houten speelgoed heeft, of juist een nieuw stuk speelgoed kan toevoegen aan zijn verzameling. Je zit dus altijd goed!