Hobby & vrije tijd

Cadeau ideeën voor mannen die alles al hebben

Misschien is hij binnenkort jarig, of wil je een kerstcadeautje voor je vriend kopen. Soms wil je iets voor hem kopen en blijk je volledig vast te zitten. Misschien heeft hij alles al wel. Wat doe je dan? Wij geven je een aantal tips.

Een activiteit

Er is niets zo leuk als samen herinneringen maken, zeker als hetgeen wat je gaat doen een verrassing is voor de ander. Zorg er daarom voor dat je vriend op de dag van zijn verjaardag helemaal vrij is en neem hem mee om een dagje iets leuks te gaan doen. Bedenk wat hij graag zou gaan doen: parachutespringen, karten of misschien vind hij een kookworkshop wel heel erg leuk. Neem hem mee en verras hem, dat is iets wat hij zeker nog jarenlang zal onthouden.

Iets te eten

Liefde gaat door de maag. Het is een cliché, maar het is wel absoluut waar. Je kunt je vriend daarom misschien gewoon het allerbeste eten of drinken cadeau geven. Dat kun je immers nooit teveel hebben. Geef hem zijn favoriete drankje of zijn favoriete snackjes. Vul bijvoorbeeld een enorme mok met allerlei bonbons of andere snoepjes, of geef hem een van de speciale chocoladerepen of drankflessen van HUMK. Met een beetje geluk is je vriend ook niet te beroerd om te delen en mag je ook nog eens lekker met hem mee snoepen of drinken. 

Nachtje weg

Nogal iets leuks dat jullie samen kunnen doen. Je zou het misschien onder het kopje activiteiten kunnen scharen, maar wij vonden dat dit idee een eigen plekje in de lijst verdient. Een nachtje, of zelfs een weekendje, weg kun je namelijk heerlijk speciaal maken. Dit is dan ook wel iets dat je het beste kunt geven als hij een mijlpaal heeft bereikt, zoals 25, 30 of 50 jaar oud. Het is natuurlijk ook super leuk om hem dit te geven als jullie bijvoorbeeld 5 jaar samen zijn. 

Cadeau tradities

Begin een cadeau traditie. Geef je vriend bijvoorbeeld ieder jaar een paar Happy Socks of een boxershort. Zo zorg je ervoor dat hij zich ieder jaar weer af zal vragen welke variatie je nu weer gevonden zult hebben.