Beauty & mode

De vraag der vragen

Een diamanten ring wordt vaak gezien als de droom van elke vrouw. Op het moment dat je zo’n ring ontvangt met de vraag die er bij hoort ben je waarschijnlijk in de zevende hemel. Het is ook een heel bijzonder moment en de liefde viert dan hoogtij. Je besluit voor altijd samen te blijven en een toekomst op te bouwen. Het is belangrijk dat jullie de grote levensvragen hebben afgestemd, zodat een van de twee bij wijze van spreke niet ineens zonder dit eerst te bespreken naar de andere kant van het land wil verhuizen. Ook wordt het tijd om vaart te zetten achter de planning voor de bruiloft. Wie, wat, waar, wanneer?

Een beetje krijgen en een beetje inleveren

Iedereen weet dat je aan een relatie moet werken. Het kan best eng zijn om je kwetsbaar op te stellen naar iemand. Als je die stap durft te nemen dan zul je zien dat je relatie zich verdiept. Je geeft elkaar de mogelijkheid om dingen naar elkaar uit te spreken en hiermee voorkomt je dat het te hoog oploopt. Je leert elkaar echt kennen en weet ook wanneer je je partner even moet laten. Het is erg belangrijk dat jullie elkaar de ruimte geven om te ontwikkelen en te groeien en vergeet ook niet af en toe om iets alleen te ondernemen. Zo behoud je je eigen leven met vrienden of collega’s.Liefde gaat er eigenlijk over dat je degene waar je van houdt accepteert zoals hij/zij is, ook met bijvoorbeeld een ochtendhumeur of chaotische trekjes. En je zult je soms ergeren maar uiteindelijk is dat het allemaal waard.

Wanneer je partner je in de ogen kijkt

Het is zo fijn om je geborgen te voelen bij iemand die je echt aanvult. Dat wordt ook wel zielsverwanten genoemd. Het is een bepaald gevoel die je bij iemand krijgt wat lastig te beschrijven is. Een beetje als thuiskomen, je veilig voelen en jezelf kunnen zijn. Naar de buitenwereld stel je je toch anders op maar bij je partner kun je echt jezelf zijn en voel je je ook emotioneel veilig en gesteund. Je verlangt ernaar om bij elkaar te zijn, na een dag werken wil je graag naar huis om met je grote liefde bij te praten.In elkaars ogen zie je de warmte en het vuur wat daar brandt. Wat is de liefde toch een mooi systeem.