Geen categorie Overig

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, zo kan jouw bedrijf hier een steentje aan bijdragen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, zo kan jouw bedrijf hier een steentje aan bijdragen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, dus uw bedrijf kan daaraan bijdragen. Een belangrijke bijdrage aan een duurzamere wereld kan zijn om over te schakelen op elektrische voertuigen. e-mobility wordt gezien als een oplossing die kan helpen om de manier waarop mensen zich over de wereld verplaatsen te verbeteren. Dit komt doordat de voertuigen veel efficiënter zijn. Ze verminderen de behoefte aan fossiele brandstoffen en de uitstoot van koolstof. 

Laadstations zijn tegenwoordig niet alleen op straat beschikbaar, maar ook in benzinestations en luchthavens en op andere openbare plekken. De wereld wordt duurzamer door het gebruik van deze voertuigen. e-mobility zal uw bedrijf helpen om een beter imago te krijgen. e-mobility helpt u zelfs te communiceren en in contact te komen met klanten. 

Duurzaamheid door klimaatsysteem

Een andere manier om als bedrijf duurzamer te worden is door het gebruik van een nieuw Klimaattechniek systeem. Oude airconditioningsystemen kunnen behoorlijk veel energie verbruiken, terwijl nieuwere efficiënter zijn dankzij een efficiëntere koeling en de mogelijkheid om het energieverbruik te verminderen. Klimaattechniek kan hierin een oplossing bieden. Het gemiddelde verbruik van een nieuw klimaattechniek systeem is vele malen lager dan het gemiddelde gebruik van een oud systeem of bijvoorbeeld een oude airco. Dit verschil loopt op wanneer het buiten warmer wordt, en dat is natuurlijk precies wanneer je zo’n systeem wil gebruiken. Door te profiteren van deze energie-efficiëntie bespaar je zowel energie als geld.

Het opstellen van milieudoelstellingen en afvalbeleid

Experts op het gebied van duurzaamheid helpen uw organisatie de duurzaamheidsdoelen te bereiken die voor uw bedrijf van strategisch belang zijn. Consultants op het gebied van duurzaamheid kunnen uw bedrijf adviseren over hoe u een duurzame leider kunt zijn. Duurzaamheid is een continu proces en u moet zich richten op het verminderen van de milieurisico’s waaraan u wordt blootgesteld. Een voorbeeld waarbij deze consultants kunnen helpen, is bij het inrichten van de milieudoelstellingen van uw bedrijf of bijvoorbeeld het opstellen van een plan om meer aan recyclen te doen. Het afvalbeleid van een bedrijf kan helpen om de hoeveelheid afval te verminderen.