Klussen & verbouwen

Hele vloer vol gereedschap

Als je gereedschap al een paar jaar intensief gebruikt wordt en inmiddels wel aan vervanging toe is dan kan het een goed idee zijn om een gevulde gereedschapswagen aan te schaffen.Dit is een handig hulpmiddel gevuld met gloednieuw gereedschap wat je zal ondersteunen bij al je klussen en het is meteen duidelijk wat waar zit. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar het gereedschap wat je op dat moment nodig hebt. Je voorkomt dat de hele vloer van jezelf of van een klant vol ligt en kunt efficiënt aan het werk.Het is erg belangrijk om je gereedschap tijdig te vervangen want anders wordt het risico op ongelukken groter.En dat willen we niet, toch? Met behulp van een gereedschapswagen is geen klus te groot!

Je hoeft niet meer te sjouwen

Zeker als je een professionele klusser bent en vaak op pad moet om bijvoorbeeld huizen onder handen te nemen biedt zo’n wagen uitkomst. Geen onhandig gesjouw meer, je hebt alles op een plek en het de plaatsing van het materiaal is meteen duidelijk. Er zitten wendbare wieltjes onder, dat maakt het vervoer een stuk makkelijker. Het is mogelijk om je gereedschapswagen volledig te vergrendelen en wordt geleverd inclusief gereedschapsbord voor al je schroevendraaiers, sleutels en boren. Het is even wennen, maar na een tijdje zul je blind het juiste gereedschap kunnen kiezen. Dat zal je werktijd flink verkorten.Op deze manier kun jij je focussen op je werk en profiteer je van de ultieme klusmaat. Wat wil je nog meer? Ga na welke afmetingen jij nodig hebt zoals bijvoorbeeld L,XL of XXL en je kunt er mee op pad!

Jij maakt de mensen blij

Met behulp van deze wagen kun je het hele jaar door klussen uitvoeren en je klanten zullen positief verrast zijn door je snelle en vakkundige werk. Zorg er ten alle tijden voor dat je veilig je werk kunt uitvoeren en dat het materiaal en de omgeving veilig is. Klussers worden vaak warm onthaald omdat ze hart voor de zaak hebben en het huis waar mensen een groot deel van hun leven spenderen zo aangenaam en veilig mogelijk willen maken. Hun werk is onmisbaar om lekker te kunnen leven en het is een groot voordeel als je jezelf kunt redden op klusgebied. Vraag als het nodig is hulp aan collega’s want twee zien meer dan een. 

Veel plezier bij je volgende klus!