Hobby & vrije tijd Wonen & tuin

Maak herinneringen aan jouw mooi gedekte eettafel

Wat is er nou lekkerder dan na een lange dag werken op de bank ploffen met een welverdiend drankje? De schoenen uit, misschien een voetenbadje? Een van de collecties van Schott Zwiesel helpt om dit moment extra klasse te geven. De stijlvolle glazen naar keuze zijn de aandachtstrekker op elke gedekte tafel. Er zijn zoveel situaties te bedenken waarbij een mooi glas een extra touch aan de gelegenheid geeft. Zoals de toost van de getuige op een huwelijk of een glas champagne als je na veel zwoegen geslaagd bent. Dat is nog eens iets anders dan beerpong! Het kan ook dienst doen als een statussymbool, welgestelde mensen hebben vaak dure glazen in huis die ook alleen voor bijzondere gelegenheden uitgestald worden. En niemand vergeet de uitzet met daarbij behorend het servies wat hij/zij meekreeg toen het tijd was om uit huis te gaan. Veel mensen hebben servies van oma in de kast staan en dat is ze doorgaans erg dierbaar.

Pas gezellig als het donker is

Het is geen wonder dat kinderen vaak denken dat het pas gezellig wordt als zij naar bed gaan. Ze horen muziek en gelach en willen daar gewoon graag bij zijn. Hou de dure glazen liever bij kinderen vandaan, anders is het opvegen geblazen. Zij zijn net zo tevreden met sap uit een plastic beker. Het is zo heerlijk om met de hele familie bij elkaar te zijn bijvoorbeeld met Pasen of Kerst. Samen genieten, lekker eten en ook een beetje bewegen. Zo’n keurig gedekte tafel met glazen vol wijn of sap, daar wordt je toch gewoon vrolijk van?

Niet alleen voor alcohol

Een drankje op zijn tijd is heerlijk en kan de toon zetten voor de avond. Iedereen heeft weer een eigen voorkeur wat betreft alcohol en hoe vaak er doorgaans gedronken wordt.De glazen zijn natuurlijk niet expliciet bedoeld voor alcohol, als er sap of water ingeschonken wordt is dat natuurlijk ook helemaal prima. Een avond met de mensen waar je van houdt kan echt leiden tot diepere gesprekken. We zijn zo vaak geneigd om te zeggen dat alles goed gaat, terwijl er vaak toch wat dingen spelen in ons leven. De mensen die dicht bij je staan kunnen je het vertrouwen geven zodat je je kunt uitspreken. Niets kan altijd fantastisch zijn. Met een lach en een traan noemen we dat. Kijk vooral ook naar de mooie kant van het leven.Maak op jouw manier herinneringen met familie en vrienden en vier feest!