Diensten

Jouw bedrijf laten groeien door middel van SEO

SEO staat voor search engine optimalization. De bedoeling is dat je in SEO hoog scoort, zodat je website hoger in de zoekresultaten van Google. Zo kunnen potentiële klanten jouw website sneller vinden, wat uiteindelijk zorgt voor meer omzet. Er zijn meerdere manieren om in te spelen op SEO en jouw bedrijf daarmee te laten groeien!

SEO kun je niet zien als het leukste werk om te doen, maar als je ziet wat je ermee kunt bereiken zul je zien dat het wel de moeite waard is om ermee te starten. Het is een marketingstrategie waardoor je bedrijf sneller gevonden wordt in zoekresultaten, uiteraard kun je ook andere marketingstrategie blijven toepassen.

SEO toepassen in jouw bedrijf!

Er zijn verschillende manieren om SEO toe te passen binnen jouw bedrijf en in principe zou je er ook zelf mee aan de slag kunnen gaan. Als je er goed bij inleest en misschien voor de eerste maanden een speciaal marketingbureau er voor in zit. Stel jezelf doelen en begin realistisch. Zo zijn er ontzettend veel manieren om in ranking te stijgen, maar onthoud wel dat zo’n stijging niet binnen één dag binnen is, zoiets duurt misschien weken en bij anderen weer maanden.

Zoekwoorden vaststellen

Zoekwoorden zijn de woorden waar gebruikers opzoeken om op jouw website terecht te komen. Je moet er rekening mee houden dan de meest logische zoekwoorden niet altijd het beste zijn als je net begint. Als je een pizzeria begint en je doet als zoekwoord ‘pizza’ dan komen alle grote concurrenten als eerst tevoorschijn. Je kunt via speciale sites als Ahrefs kijken naar de zoekvolume van hoe vaak er op een woord gezocht wordt. 

Content toevoegen

De zoekwoorden die je hebt voeg je toe onder producten van een pagina, door het in een tekst te verwerken. Zorg er altijd voor dat de zoekwoorden in de eerste en de laatste zin terugkomen. Zorg dat het stukje tekst bij een zoekwoord minstens 5 regels is en maximaal 8 regels. Ook kun je intern linken in je pagina’s om hoger te ranken

De SEO in Eindhoven valt ook goed toe te passen!