Klussen & verbouwen

Met weer en wind een mooie overkapping

Het kan ook in Nederland voorkomen dat het zonnig weer is maar dat je de zon nu eigenlijk te fel vind om echt lekker in de tuin te kunnen zitten. Dit is jammer en het zou kunnen dat je jezelf de vraag stelt: zal ik misschien een overkapping kopen? Dit een een hele goeie zet want als de overkapping eenmaal geplaatst is dan zit je beschut en kijk je toch uit over je mooie tuin. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en dit zorgt ervoor dat er altijd wel zonnewering is die bij je past. Ook bij een fikse Hollandse regenbui heb je profijt van een overkapping. Je zit heerlijk droog en stoort je niet aan de regen. Het is vooral belangrijk dat je in beeld brengt wat jij belangrijk vindt en vooral wat bij je huis past. Je vindt het nog best een klus om hier bij stil te staan en alle voorbereidingen te treffen maar je weet ook dat alles onmogelijk lijkt tot het klaar is. De vakman staat altijd voor je klaar om je te helpen en zorgt er bovendien voor dat je overkapping in mum van tijd geplaatst is.

De vijf zit al in de klok

Je kunt heerlijk je wijntje drinken en uitkijken op de tuin. de tuin is echt jouw terrein, bij jou ligt nog geen blaadje verkeerd en onkruid is binnen mum van tijd verwijderd. Het voelt fijn en beschut onder je gloednieuwe overkapping. Het is een mooie aanvulling op je tuin en past echt bij je wensen. Je bent blij dat je even de tijd hebt genomen om er achter te komen wat je wensen precies waren en je bent van plan om mensen uitnodigen om je nieuwste aanwinst te komen bewonderen. Hij is ideaal in de avond als jullie nog een laatste drankje doen, want hij houdt de kou buiten. Het is een hele fijne dag geweest met veel gezelligheid en je bent weer op de hoogte van alle roddels uit de buurt en natuurlijk het persoonlijke leven van je beste vrienden.

Absoluut geen troep

Je zorgt ervoor dat je de ruimte onder de overkapping schoon houdt zodat het geen rommeltje wordt. Je wilt er gewoon lekker ontspannen zitten en dat gaat zo moeilijk als bijvoorbeeld de tijdschriften maar blijven opstapelen. Die horen in de mand onder de koffietafel en als je ze uitgelezen hebt gooi je ze vanzelfsprekend bij het oud papier.Je bent blij dat je de stap hebt genomen en geniet er nu met volle teugen van!