Klussen & verbouwen

Wat een mooie vloer!

Wil je een neutrale vloer die een lange levensduur heeft, perfect in je interieur past en makkelijk schoon te maken is? Kies dan voor een gietvloer uit Friesland! Deze is ook ideaal in de badkamer en je hebt een enorme keus in kleuren dus er zit er altijd eentje bij die bij jouw huis past. Het is echt een aandachtstrekker en mensen uit je omgeving zullen vast vragen waar je die mooie en tevens duurzame vloer vandaan hebt. Je beantwoord alle vragen met een glimlach en bevestigd dat dit echt een verbetering is ten opzichte van de oude vloer. Je bent op een bepaald moment gewoon toe aan iets nieuws en dit is een goed begin. Je badkamer krijgt er een hele andere, warmere uitstraling door. Het was een goede investering waar je de komende jaren mee vooruit kunt.

Helemaal tot rust in de badkamer

De badkamer is een plek van rust, helemaal als je net een nieuwe vloer hebt laten leggen. Dan hoef je namelijk niet meer over die oude,versleten vloer te lopen die vaker wel dan niet heel koud aanvoelde.Wat heb je veel meegemaakt op die vloer.Het is belangrijk om voldoende rust in te bouwen, of je nou wel of niet kleine kinderen hebt rondrennen. Neem de tijd om op je gemak te douchen of badderen. Verwen jezelf lekker met olie of schuim.Dan voel je je weer heerlijk schoon en fris na een dag werken of juist s ochtends als oppepper als de slaap nog in je ogen zit. En s avonds poets je je tanden en ondertussen mijmer je een beetje over de dag die alweer op z’n einde loopt. De tijd gaat best wel snel voorbij. En toch lijkt het soms voorbij te kruipen. Als er een huishoudelijke taak gedaan moet worden bijvoorbeeld.Dit is niet je grootste hobby, maar als je het eenmaal achter de rug hebt ben je toch blij met het resultaat. En je probeert het steeds meer in een routine te zetten.

En daar komt weer een golf

Het is heel fijn als je ontspannen in het leven staat. Er wordt doorgaans van alles op je gegooid en soms voel je je gestresst maar dat gaat weer over. Het leven gaat in golven en je hebt het recht om het voor jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. En dat kan in dingen zitten zoals een nieuwe vloer (laten) leggen of een schilderij maken. Leef je uit!