Wonen & tuin

Porselein. Da’s pas fijn!

Maar dat zegt natuurlijk helemaal niks over de toepassing ervan. Ook al kun je die natuurlijk wel raden. Welke borden en schalen zet je echter op tafel wanneer je bezoekers over de vloer hebt?

Niet de minste of geringste, kunnen we je vertellen. Gasten kunnen soms onvergeeflijk zijn in hun fijne smaak. Misschien laten ze je dat niet altijd direct merken, maar je wilt je natuurlijk wel van je beste kant laten zien. Als iemand die weet waar hij of zij het over heeft wanneer het op culinaire hoogstandjes aankomt. En hoe die moeiteloos te presenteren op een manier die ze alle eer aandoet!

Kortom, jij hebt de meest vooraanstaand emerken nodig op het gebied van porselein en glaswerk. We hebben er hieronder enkele voor je uitgelicht. Wellicht bieden deze fabrikanten je wel precies wat je nodig hebt!

Schott Zwiesel

Vernieuwing is niet per definitie verbetering. Daarmee bedoelen we dat het nog heel moeilijk gaat worden om de kwaliteit van Schott Zwiesel te overtreffen! Dit Duitse merk is al sinds 1872 een waar fenomeen. Voor iedere drank hebben de designers van weleer én vandaag het juiste glas. Hierin blijven zowel de smaak als de temperatuur perfect behouden. Afgezien van functionaliteit blinken de verschillende reeksen van deze vooraanstaande fabrikant ook nog eens uit in hun onovertroffen designs! Ze staan dan ook prachtig in je glazenkast, wat de glazen een sterk staaltje maakt van functioneel ontwerp.

Royal Albert

Ook hier hebben we het weer over een beroemd merk dat al uit de 19de eeuw stamt. In tegenstelling tot zijn Duitse voorganger komt Royal Albert echter van Britse bodem. En dat is wel te zien aan de typische motieven die de koppen, schotels, schalen en etagères sieren! De uitstraling is per serie weer heel verschillend. Ongetwijfeld vind je een schitterend servies dat volledig aansluit bij jouw groeiende verzameling!

Villeroy & Boch

Soms twijfel je een beetje aan het juiste servies voor een bepaalde setting. Begrijpelijk. Dat is ook geen exacte wiskunde! Maar bij twijfel kan de keuze voor het juiste merk al behoorlijk wat helpen. Zo heeft Villeroy & Boch diverse reeksen die uitgaan van een bepaalde tijdloosheid. Daarmee kun je er bij iedere gelegenheid en sfeer van op aan!