Beauty & mode

T-shirts zijn klassiekers

Basic T-shirts zijn letterlijk de basis van elke casual en zakelijke look. T-shirts zijn echte klassiekers, een super basic die nooit verveelt. Toch ligt het er wel aan welk T-shirt je draagt. Waar vooral de zakelijke mannen zich vreselijk aan kunnen ergeren is dat T-shirts telkens uit hun broek schieten. Extra lange T-shirts zijn hier de perfecte oplossing voor. Bij ShirtsofCotton vind je een uniek overzicht van extra lange T-shirts. Heerlijk dragende extra lange T-shirts vind je hier wel waar je ze elders niet kan vinden. Het assortiment is zo samengesteld dat iedere man met elk postuur een T-shirt met wat extra lengte kan kopen. Ook deze extra lange T-shirts hebben verschillende hals soorten. Uiteraard is de ronde hals verkrijgbaar maar ook diverse V-halzen. In dit ruime assortiment zit er altijd wel een passend extra lang T-shirt voor je bij.

T-shirts een modieuze flair

Buiten dat heren T-shirts van Shirtsofcotton getuigen van een modieuze flair kun je bij het dragen ook genieten van andere eigenschappen. Deze T-shirts kunnen aanleiding geven tot een gesprek en zijn bovendien aantrekkelijke eye catchers. Er is een grote variatie in kleur, maar wat vooral belangrijk is dat ze geen dubbele laag effect creëren. Deze T-shirts voelen tijdens het dragen zo comfortabel aan dat je bijna niet voelt dat je ze aan hebt. Dit komt door de zachte stiknaden, de goede kwaliteit katoen en de niet voelbare labels.

Spijkerjack

Een spijkerjack is vaak wel het meest gedragen kledingstuk van de moderne man. Waarom denk je dat dit zo is? Het spijkerjack is zo veelzijdig.  In de winter kun je het binnenshuis dragen. En terwijl het in de lente en zomer ook kan fungeren als buitenste laag van je outfit. Draag je spijkerjack op een koude dag als tussenlaag onder je jas en op een zwart T-shirt terwijl je het spijkerjack op de warmere dagen juist als statement item kan rocken op een all-black look. Laat de zon nu maar tevoorschijn komen want je weet zeker dat je er goed uitziet.